Pages

Jul 19, 2013

Miniramp @ Wakepark

So It's finally here! Tomorrow there will be Estonian championship in skateboarding/bmx/inline/scooter. Today there was this pre-day miniramp competition in wakepark. Warm-up didn't go so well for Kristjan- hes knee let him down and it seems to be really bad(it's kinda swollen and stuff). I don't know how he will compete tomorrow.. Overall it was really fun day. At the morning Kristjan received his new board and skate-shoes and they look really awesome. 

Lõpuks ometi on see siin! Homme toimub siis kauaoodatud Kuldrula- Eesti meistrivõistlused rulatamises/bmixis/inlines ja tõuksis. Täna toimus wakepargis miniramp võistlus, mille soojendusel Kristjani põlv järjekordselt liigesest välja läks ja nüüd on kõik kenasti paistes. Juba kolmas aasta järjest on tal päev enne võistlust mingi hull vigastus. Üleüldse oli aga megachill päev. Hommikul jõudsid ka Reedest tellitud uus rulalaud ja sõiduketsid:-).

Täna hommikupoole käisin kolmandat korda EagleVisionis silmi testimas ja sain lõpuks oma miinused ja silindrid paika ja sain oma nägemisprillid ära tellida:-). Yay! et siis kolmapäevast alates olen jälle ''nägija''. Tahaks juba teada kuidas teiste meelest mulle prillid sobivad :-D. Mu tulevased raamid on sellised päääris wayfarer kujuga aga sellised peenikesed ja ei raami väga nägu ära:-). Kindlasti mitte ei oleks mulle sobinud sellised ''kontori'' stiilis prillid( nagu mul varem olid).
 My outfit:  Leggings   -   Lindex        /        Jacket   -   Sheinside        /        Cap   -   Choies.com  

No comments:

Post a Comment

COMMENT