Pages

Jul 7, 2013

Roadtrip to Otepää

Peale Viljandi võistlusi otsustasime, et veel koju ei lähe ja sõidame kõik koos hoopis edasi Otepää rulaparki. Teelega käisime korraks Viljandis poodides ära-mul oli hädasti lühikesi pükse vaja sest mul polnud mitte ühtegi paari kaasas ja väljas oli ikka megapalav. Leidsime Teelega sellised üliarmsad pastelsetes toonides lühikesed püksid(kusjuures lasteosakonnast:) ). Peale tunnist sõitu olimegi Otepääl.

After Viljandi Bash we decided not to go home yet and go to Otepää skatepark. Before Otepää we decided to buy new cute shorts with Teele as I only had these long legggings with me that day and it was really hot outside. When boys were at the skatepark we decided to look around. Otepää seemed to be really beautiful:-).

Maybe I'll add more pics later:-)
I got my awesome tanktop from ->Sheinside
Sain mõni aeg tagasi Avonil testimiseks ka speed-dry küünelaki. Selle toon oli tõesti eriliselt mõnus- kergelt mindine valge:-). Väga mõnus ja sobis ideaalselt täna kantud pastelses toonis pükstega. Lisaks kuivas see väga-väga kiiresti, mis samas ei olnud ainult positiivne. Nimelt on väga raske selle küünelakiga jätta küünele ühtlast tulemust kui sa väga osav ei ole. Küünelakk kuivab küünel kiiresti ja ''vigu paranda'' uuesti küüne ületõmbamisega on peaaegu võimatu. Lisaks jäi kindlasti ühest kihist küünele väheks. Kulumisega on aga palju paremini läinud- praeguseks on mul lakk küüntel kolmandat päeva ja küüneotsad on väga ilusad püsinud ja lakk ei ole kuluma hakanud:-). 

Some time ago I received speed dry nailpolish from Avon to test it and tell you what I think about it. I got this in really lovely tone - minty white:-). It looks perfect with my pink shorts. this nailpolish did dry really fast but you can say that becouse of that, it was much harder to get them look perfect(you can't color it over many times). Also you have to put on two layers. Overall i'm quite happy about this nailpolish as it stays on long time without coming off.

9 comments:

  1. Anonymous7/08/2013

    kust need imeilusad lühkad pärit on? :)
    ja kui tohib küsida, et kui lasteosakonnast ostsid, et siis mis suurust kannad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need on pärit takkost :) . Kannan suurust 34 ja püksid olid vist 11-12 a :D

      Delete
  2. Anonymous7/09/2013

    I love your blog!♥ And you have really pretty tan :) Do you just take sun or do you use solarium or self-tan creams etcetc? :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. I do spend my free time at the beach but I have used lightly self-tanning lotion also :) and thank you! :)

      Delete
  3. Anonymous7/11/2013

    Kus sa enda pilte töötled? Nii mõnusad värvid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Töötlen pilte lighroomi, photoscape ja photofiltrega:)

      Delete
  4. Beautiful,I really love your blog! <3

    ReplyDelete
  5. Oh I like your blog! Lovely pictures! :-) ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete

COMMENT