Pages

Jul 20, 2013

Thanks Jumpin!

Soooo, I got this ''little'' package from Jumpin!

http://www.jumpinshop.com

24 comments:

 1. Anonymous7/20/2013

  KÕIK SULLE? :O

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/20/2013

  Kõik said tasuta?

  ReplyDelete
 3. Anonymous7/20/2013

  vabsee hea elu lapsel. su blogi on veits liiga igavaks muutunud..võiks midagi põnevat ka vahepeal postitada. mitte aint vitamin well pudelipilte

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kadedus annab tunda

   Delete
  2. Itil on õigus, katsu sa ise 3aastat blogi pidada, see on täiega suur töö.

   Delete
  3. Anonymous7/20/2013

   eee no jah, arvata on et kadedus on ju. kes ei tahaks tasuta asju saada koguaeg? ma tõesõna olen kade.
   ega ma ei kommenteerinud kuna ma kade olen, vaid lihtsalt mõtlesin teada anda, et enam ei üldse põnev su blogi vaadata. kunagi ma mäletan olid sul palju toredamad postitused.
   kui ma oleks alles nüüd mingi su blogi jälgijaks hakand, siis ma ei ütleks midagi. aga kuna ma olen su blogi jälgind väga kaua aega juba, siis tean et sul oli varem palju põnevam blogi..sellepärast ütlesin et võiks vahepeal ka midagi põnevat postitada.
   sest minu arvates ei ole põnev vaadata pilte joogipudelitest..mis neis küll nii erilist on..

   Delete
  4. Nojah, võibolla on tõesti ka minu maitse ja pildistamiseelisrused muutunud ja sinuomad pole lihtsalt kaasa läinud :) kuna aga pigem vaatamiste ja jälgimiste arv igakuiselt mitmekordistub siis ma olen täitsa rahul :) kõigile ei saagi meelejärele olla

   Delete
 4. Anonymous7/20/2013

  Sellest vee vaimustusest ma ei saa nagu üldse aru, kust otsast see tervislik vesi on? poes uurisin ja ei saanud aru miks ma seda jooma peaksin.......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siit saab täpsema ülevaate koostisosade kohta: http://www.vitaminwell.se/en/produkter/everyday.aspx

   Delete
 5. Anonymous7/20/2013

  See vesi pole tegelt üldse kasulik, õppisin ärikorraldust ning meil oli toiduõpetus ja seal räägiti, et need pole tegelt üldse kasulikud.. Pigem kahjulikud..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on cocacola pudelist ka siin pilte. Miks sinna alla keegi ütlema ei tule, et see pole üldse tervislik :D

   Delete
  2. Anonymous7/22/2013

   Seda ei pea ütlema see on selge, et coca pole tervislik ;)

   Delete
  3. Tegelikult ju on suhkur see halb asi nendes vitamiinijookides aga näiteks Vitamin Welli puhul on see hea, et see sisaldab suhkurt tõesti ülivähe

   "Our vitamin drinks are only sweetend with fruit sugar. They contain 4,2 g fruit sugar per 100 ml- please compare with other drinks."

   Delete
 6. Anonymous7/20/2013

  Kas need kõik on jumpsuited? :)

  ReplyDelete
 7. kuule kas neid kuidagi odavamalt sinu käest ei saaks osta ? :) muidu tahaks küll Suveõhtud muutuvad juba külmaks ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hetkel vist ei saa aga võibolla tulevikus saan jagada mingit -30% koodi vms. Eks näis:)

   Delete
 8. muidu palju maksavad need ? ja palju siis maksaksid kui selle koodi saaks ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need on erinevate hindadega, vaata jumpinshop.com :)

   Delete
 9. Anonymous7/21/2013

  Mulle on koguaeg tundunud, et sa oled vist enda välimuse suhtes väga kriitiline ja perfektsionist e. sa ei pane endast ennem ühtegi pilti üles, kui sa ise nendega 100% ja rohkem rahul pole ja sellest on kahju, sest su blogi oleks veel mõnusam, kui sinust oleks rohkem sellises "vabas" olekus pilte. Oma mõtetest võiksid ka rohkem kirjutada, praegu jätab su blogi mulje kui väga pinnapealsest ja muretust inimesest, kellel nagu polekski oma arvamust erinevatel teemadel ... aga see on ju vale, eks ? Välimuselt oled sa kindlasti isikupärane ja seda on piltidelt ka näha aga isiksusena oled sa oma välimusele täielik vastand, vähemalt sellise mulje on su blogi mulle jätnud. Sellest oleks küll kurb, kui su mõtted piirduksid ainult midakanda-kuhuminna-midaosta teemadel. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kindlasti on igal inimesel, midagi, mille suhtes nad enesekriitilised on :) . Ma pole suuremasi kirjutaja, pigem tahakski ainult pilte teha ja neid siia panna aga siis ei saaks vist keegi aru, ms toimub :D. Ja ma küll väga ei arva, et mu isiksus ja välimus kokku ei sobi- minumeelest on mu välimus just väga "minulik".

   Delete
 10. Anonymous7/24/2013

  Hei,kuidas sulle tasuta asju saadetakse? Tahaks ka täiega seda jumpinni aga see nii kallis.. :/ ei raatsi nii väga tellida.. :)

  ReplyDelete

COMMENT