Pages

Oct 21, 2013

It's almost November

Today DC Estonia published Kristjan's picture with announcement that our team rider Kristjan got third place in skateboarding contest- so I think I can say that it is official- my boyfriend is DC Estonia skateboarder :-).

Ja veel - DC Eesti avaldas täna pildi Kristjanist, kus on kirjas, et meie tiimi sõitja saavutas Tartu võistlustel kolmanda koha. Ehksiis see on vist official, et Kristjan on nüüd DC Eesti rulataja! :-)

And Instagram update! Follow my Instagram @itiiij1,2 - Olen vaikselt end trennilainele häälestanud ja see kuu olen üritanud nii tihti kui võimalik ikka trenni jõuda. Varem polnud ma üldse vormis ja vajan seda lihtsalt seepärast, et mul oleks lihased tugevad ja rohkem vastupidavust:-). So I've visited sports club as much as I can. I just want to feel fit and have a good stamina
3,4 - Mõned maitsvad toidud Kristjani tööjuures:-) Some delicious meals at Kristjans work.
5,  6 - Kell, mis mul blogijate üritusel võita õnnestus on kindlasti üks mu lemmikuid aksessuaare. Enam ilma ei saa :-) That Triwa watch I won at bloggers event is now my favourite!
7,  8 - yay, RedBull

1 comment:

  1. Kade su peale, poleks blogijate ürituselt pidanud varem ära minema oleks kella endale saanud :D Aga jaaa kell on super ilus :)

    ReplyDelete

COMMENT