Pages

Feb 9, 2014

Näohooldus Amelia Ilustuudios

Sorry, this post is only in Estonian !

Mõned päevad tagasi käisin Pärnus Amelia Ilustuudios näohoolduses ja lubasin siis sellest siin lähemalt rääkida. Olen seal samas korra varem ka käinud ja nagu seegi kord, oli ka viimati kogemus väga positiivne ja lõõgastav. Eriti meeldib mulle see, et kõik tooted ja hooldus tehakse just vastavalt sinu näonaha seisukorrale ja vajadustele. Alguses siis kosmeetik pisut uurib nahka ja seejärel valib vastavalt nahale siis tugevama või nõrgema toimega tooted:-)

Seekord läks hoolduses veidi üle kahe tunni(ma arvan) ja see oli tõeliselt mõnus! Näohooldust tehakse Amelias Biologique Recherche tootetega, mis on kõik kombineeritud looduslikest koostisosadest. Minu eesmärgiks on omale saada puhas ja ''punnivaba'' nahk. Minul on kindlasti tavalisest veidi halvemas seisus näonahk ja ka dekoltee(muide pandi siis rõhku ka dekolteele, kuhu nagu näolegi kõiki hooldustooteid kanti) . Pärast hooldust oli tulemus silmnähtav- kõik poorid on näha pisikeste augukestena ja nahk on niisutatud ja pisut punetav(vereringe on tänu näomassaažile aktiveeritud).

Seekord lahkusin sealt ka Biologique Recherche Näovee ( P50) ja kahe testriga- näokreem ja näomask. Näoveest räägin veelkorra lähemalt paari kuu pärast ja kommenteerin siis kuidas see mu nahale mõjunud on. Pean seda iga õhtu ( ja kui võimalik ka hommikul ) peale tupsutama.

Kuna kõik need tooted on looduslikud, pole need üle paisutatud ka erinevate lõhnadega, mille tõttu paljud hoolduses kasutatavad tooted lõhnavad looduslikult ja pisut kummaliselt. Sellega siis peab pisut harjuma:-).

Julgen soovitatda külastust Ameliasse näohooldusesse! Oma esimese külastuse sain Kristjanilt kinkekaardina sünnipäevakingina ja pean mainima, et ma pole juba ammu ühegi kingituse üle nii õnnelik olnud :-).

Amelia Ilustuudio asub Pärnus Ringi 1 ja minu kosmeetikuks on mõlemal korral olnud Ilona( +372 58 133 502)

2 comments:

  1. Anonymous2/09/2014

    Palju hooldus maksis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Protseduuride maksumus jääb 36-110€ piiresse. Sõltuvalt siis näonahatüübist ja rahakoti suurusest leitakse kindlasti see kõige sobivam :). Soovitan helistata kosmeetikule ja temalt lähemalt uurida. Esimesel korral käisin Amelias kinkekaardiga, mis oli täpselt selle esmase hoolduse maksumusega- 36€

      Delete

COMMENT