Pages

May 25, 2014

Finland

Yay! We made it to Finland and we are all super exited about aur trainig, that is going to start tomorrow! We also got this amazing surprise that we will all have our own apartments - what is even cooler, I got amazing looking apartment with 3 rooms!  So I have my office, bedroom and livingroom :-). Amazing!

Yay! Jõudsime Soome ja oleme väga-väga ärevil homme algava treeningu pärast. Mis veel parem- Helsingisse saabudes saime teada, et saame kõik oma korterid. Paremgi veel- sain üli pöörfi ja stiilse kolmetoalise korteri. Niisiis on mul terveks suveks oma office, suur magamistuba ja valgusküllane elutuba! Kõik on üli pöörfi! Ma ei suuda uskuda, et saan kõik selle töökoha poolt terveks suveks elamiseks :-). Olen väga rahul. Lisaks sellele, on maja taga suur terass, kus saab nüüd päikest hakata püüdma :-). Siin on paar pilti minu korterist! Muidugi on kõik avaram kui siit tundub kuna kahjuks on mul hetkel kaasas sellise kerge zoomiga obje.

8 comments:

  1. MA OLEN JUBA SINNAPOOLE TEEL!

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/26/2014

    olen kadee!!!!

    ReplyDelete
  3. Milline luksus (: Ja tõesti poeb väikene kadeduseuss sisse :D

    http://www.merrific.net

    ReplyDelete
  4. Anonymous5/26/2014

    appi, ma hakkan lihtsalt nutma kadedusest. Kust ja kuidas sa endale sellise töö sebisid? Kadedaks ajab sinu juures tegelikult kõik, sest tundub, et elad lihtsalt perfektset elu, ise oled ilus, saad endale mega ilusaid asju lubada, poiss on ilus ja nüüd veel selline elamine jne. Mis su õnnevalem on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nutta pole küll põhjust!! Töö leidsin läbi tavalise töökuulutusportaali - Grete soovitas seda ametit mulle ja nii see läks. Alati tasub proovida ja mugavustsoonist suure sammuga välja astuda :-). Minu teekond alles algab ja üritan samuti alati mugavustsoonist välja saada!

      Delete
  5. Anonymous5/29/2014

    millega sa tegeled kui tohib küsida ? mis see töö endast kujutab ? nii põnev :)
    jõudu

    ReplyDelete

COMMENT