Pages

May 9, 2014

Past days

I was in Tallinn for couple of days now and that's why it's been so quiet in my blog lately! I have so many pictures and updates I'd like to share with you :-). Yesterday I went to Seppälä and Lindex showroom opening that was really nice. Today, we had Make Up Store bloggers event and club night that I really enjoyed. 

Olin nüüd neli päeva Tallinnas sõbranna juures ja nii jäigi blogi paariks päevaks üksi. Parandan selle vea kohe! Mul on teile veel nii palju pilte näidata ja huvitavatest asjadest rääkida :-). Paar päeva on olnud täis toredaid tegemisi ja üritusi- eile oli näiteks Lindex'i ja Seppälä showroomi avamine ning täna Make Up Store's blogijatele mõeldud üritus ( millest räägin lähemalt ühes homses postituses) . Peale blogijate üritust oli MUS klubiõhtu :-). Siin on paar pildikest tänasest!

Mõni aeg tagasi, veidi enne Barcelonasse minekut, sain Make Up Store'ilt endaga reisile kaasa mõned väga ilusad huulepulga- ja põsepunatoonid. Homme näitan teile ka neid ja räägin pisut lähemalt mõnest tootest:-).


Muide, mul on viimaselajal tekkinud suur obsession lainurkade vastu. Sain täna Jevgenilt mõneks ajaks kasutamiseks ühe ülicooli lainurga! :-) I'm so exited! 

1 comment:

  1. Anonymous5/09/2014

    mis objektiiviga need pildid tehtud on? hullult ilus!

    ReplyDelete

COMMENT