Pages

May 10, 2014

Peek into my makeup bag

Ma olen viimasel ajal hakanud katsetama uusi värve. Eelkõige meeldivad erinevad huulepulgad, mis minujaoks varem oli kindlasti täiesti out. Oli mugav olla ühte tooni. Nüüd on minu huuled osa minu outfitist ja tahan kanda riietusega sobivaid värve. Enne Barcelona reisi, pani Make Up Store mulle just pildistamise tarbeks kaasa mõned eriti mõnusates toonides tooted. Tumepunane huulepulk ja tõeliselt armas (pisut peach) roosa huulepulk. Mõlemale huulepulgale juurde ka sobiv põsepuna!

Esimesel õhtul sobitasin heledama huulepulga minu (väga) värvilise t-särgi ja kuldsete ehetega ja tulemus oli väga-väga lahe! Tseki pilte ja postitust siit!

Ma peaks nüüd küll huulepulki koguma hakkama, et iga outfit saaks uue ilmega huuled! :-) Mulle nii meeldib selline vaheldus. Lisaks on MUS huulepulkade värvivalik piiritu...

Tumedamat look'i näitaksin teile meeleldi mõne uue postitusega ja pisut lähemalt. Mul vist polegi olnud siin kusagil varem midagi säärast nagu daily makeup:-)
Räägin nüüd pisut lähemalt hiljuti toimunud blogijate kokkusaamisest Make Up Store's.

Enne klubiõhtut kogunesime blogijatega IMC koolituskeskusesse, kus Kairit rääkis meile lähemalt erinevatest võimalustest koolitustes osalemiseks. Kuna ma olen üldjuhul olnud jumestamis-teemadest üpris kaugel, siis selline õhtuke ja vestlus oli minu jaoks päris informatiivne. Meigikool muutus minu jaoks palju huvitavamaks ja näiteks lühiajaline meigikoolitus ei jookseks ju kellelgi mööda külgi alla :-) Tutvusime ka koolitusruumiga ja sõime imehead kooki! Lahkusin sealt nii mõnusa ja positiivse meeleoluga:-)! Aitäh Kairit toreda õhtu eest!

Kellel huvi, siis IMC meigikooliga saab tutvuda lähemalt näiteks siin! :-)

1 comment:

  1. Anonymous5/10/2014

    Kas ostad öelda, palju need huulepulgad poes maksavad?

    ReplyDelete

COMMENT