Pages

May 21, 2014

Vastused osa 2/2

10)Mis on sinu elu eesmärk?
Hetkel loodan, et mul avaneb võimalus teha tööd, mida armastan- ma tahaks, et minu hobi oleks minu töö.


2)Millega sa vabal ajal tegeled?
Blogimine on hobi, millega ma üritan oma vaba aega sisustada. Kõik sellega seonduv - poodlemine, pildistamine, erinevad üritused jne.


3)Kuidas on sind blogi pidamine muutnud?
See on saanud mu igapäevaosaks ja mulle palju enesekindlust juurde andnud. Arvan, et blogiga alustamine oli parim otsus, mis ma kunagi teinud olen :-).


4)Millised on top märksõnad, millega on sinu blogisse jõutud?
Põhilised on ikka need märksõnad, kus on mu nime ja blogi aadressi erinevalt kombineeritud.



5)Kas oli raske alustada oma blogiga?
Ma olin tohutult inspireeritud seda tegema seega mu tahtejõud aitas seda blogi käima lükata. Loomulikult on järjepidevust alguses raske saavutada ja tahaks hullult kõigi pealt õppida, et ikka parem olla. Tihti mõtlesin ka sellele, et ei tea kas ikka teistele meeldib jne. Enam ei ole see üldse nii oluline ja ma tean, et kui ma teen oma asja ja püsin originaalsena, siis on inimesed sellest jätkuvalt huvitatud.


6)Kus sa elad?
Hetkel mul kindel elukoht puudub. Praegu elan töökohaga seoses Tallinnas ja hotellis. Hiljem paar kuud Helsingis. Edasi liigun tagasi Pärnusse ja otsin sinna omale ilusa pesa.


7)Kas sa sooviksid olla nö palgaline blogija?
Eestis selline asi veel ei toimu aga tulevikus - miks ka mitte! See ongi ju asi, mida mulle kõige enam teha meeldib.


8)Kust saad blogimiseks inspiratsiooni?
Tihti tuleb mõni idee päeva käigus nt läbi muusika, videote, fotode ja teiste blogide. Samuti inspireerivad mind huvitavad inimesed. Ühesõnaga- neid asju, mis mind inspireerivad on väga-väga palju:-)



9)Kust tellisid oma Triangl bikiinid?
Triangl bikiine saab tellida Triangl veebilehelt. Tseki siia!


10)Mis on Sinu arvates blogimise suurim pluss ja miinus?
Hmm.. Plusse on minujaoks päris palju. Mulle meeldib kogu see blogimise lifestyle osa. See on niivõrd tore ja huvitav. Negatiivseks küljeks on see, et kui sa pole piisavalt jõudnud postitada või sellega tegeleda, siis sa ei oska muule mõelda, kui sellele,  millal saab juba jälle blogida :-).

Photos : Silver Mikiver

2 comments:

  1. Anonymous5/22/2014

    Kusjuures,Eestisse on jõudnud palgaline blogimine. Tean kahte :) Need on sündinud läbi selle, et teatud suur firmad on aru saanud, et blogides saab ka hästi reklaami teha ja siis ongi otsinud endale blogijad. Ja samas need blogid pole ainult teatud brändi tooteid/reklaami täis, vaid kirjutavad kõigest, nagu tavalised blogijad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Arutasin seda teemat eile lähemalt ka Gretega ja ei suutnud välja mõelda, et kes need sellised blogijad olla võiks, kellele on regulaarne kuupalk blogimisega tagatud. Kui võimalik, siis kirjuta mulle lähemalt e-mailile - itipjarve@gmail.com. Ette tänades

      Delete

COMMENT