Pages

May 4, 2014

Vlog time! | Barcelona & ghd

Hey! It's vlog time! I'd like to show you my short Barcelona vlog and get ready video with ghd! :-) Hope you enjoy! For better quality choose 720p / 1080p! :-)

I am using ghd Pink Diamond straightener. I have TangleTeezer Salon Elite and I am using Invisibobble hairbands :-)

Clip-in's are from abhair.com! These are real human hair Remy extensions ( 24'' ) and I've had them for 5 months now. Last ones looked good for 8 months so I can truly recommend these. 
Here is link to mine! 

15 comments:

  1. Ilmselt on seda juba sada korda eelnevate postituste juures küsitud, aga kust on clip-in´id tellitud? Ja milline set? 100 g või 160?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sain need abhair.com-ist! :) Lisasin pikema tutvustuse postituse lõppu

      Delete
  2. Anonymous5/05/2014

    kuidas õiget tooni välja valida nende pikenduste hulgast? Ja kuidas siis need mõjuvad, kui mul endal natukene üle õlgade (mitte päris rindadeni) ja mitte ka kõõõige paksemad juuksed pole, kuid pikendustega tahaks pikemaid juukseid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul läks õnneks ja sain täpselt õige värvi valitud. Kui päris nii ei lähe, siis real human hair clip-in'e on võimalik alati tavalise juuksevärviga värvida :). Kardan, et õhukeste ja lühemate juuste puhul ei jää clipid nii loomulikud kui paksude ja pikkade juustega. Ilmselt tuleb siis vähem clip'e pähe panna ja pisut lühemad tellida.

      Delete
  3. Anonymous5/05/2014

    a kuidas nende pikendustega on? :) kas pead iga hommik uuesti külge panema ja õhtu enne magama jäämist ära võtma või kuidas? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikka iga õhtu võtan peast :). Muide iga päev ma neid ei kannagi enam kuna mu enda juuksed on kusagil 8cm lühemad ainult :)

      Delete
  4. Anonymous5/05/2014

    Väga kaunis nagu alati ja su enda juuksed on ka juba nii imelised :):)
    edu blogimisega! :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous5/05/2014

    samuti oleks tore näha veel videoid :) eriti 'make up' ja juuksestiilide videoid :)

    ReplyDelete
  6. Anonymous5/08/2014

    Hei :) Kas tüütu ei ole nende pikendustega muidu? No, nende hooldamine, peast ära võtmine ja tagasi panemine? :) Kas oled mõnikord need pähe ka unustanud ja kui mugavad need on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole tüütu. Mul võtab pikenduste pähepanek aega max 2 minutit ja ära võtmine ehk 1 . Nendega maganud ei ole ja ei taha ka - terve päeva neid kandes hakkab juba peanahka ilusti häirima. Hooldamine on ka väga-väga lihtne. Nimelt ma pesen neid väga harva ja siis teen täpselt sama asja läbi mis juustega - shampoon, palsam ja juukseotsaõli:)

      Delete
  7. Anonymous5/08/2014

    Teräää :P Kas sul endal sirged juuksed muidu või mingi tugev lokk sees? Mul see probleem, et mul tugev lokk sees, ja sirgendamine lõhub tohutult juukseid ning need ei saagi õieti kasvada ja palju läheks maksma keemiline sirgendamine + pikendused? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enda juuksed on sirged. Keemilise sirgendamise hinna kohta kahjuks ei oska öelda aga olen 100% kindel, et see lõhub su juukseid palju rohkem, kui igapäevane sirgendamine. Ise sirgendan ka iga päev juukseid ( ja juuksed on täiesti terved) aga noorena, kui ma tegin keemilised lokid, olid mu juuksed üle 5 aasta tohutult rikutud. Pudenesid ja lõhenesid.

      Delete
  8. Anonymous5/08/2014

    palun tee video, kuidas sa juuksepikendusi kinnitad :) ja sa võiksid nendest rääkida ka :)

    ReplyDelete
  9. Anonymous5/09/2014

    tere!

    räägi, kui sa paned video kokku kas muudad video kiirust ka, paned natukene aeglasemaks vms?
    võiksid selle kohta ka paar info killukest jagada.

    + kaua abhairist juuksed kohale tulid?

    ReplyDelete

COMMENT