Pages

Jun 13, 2014

Phoenix

As I mentioned I had this super fun photoshoot with this amazing photographer Henri Juvonen from Finland! So we went to shoot our pictures in Suvilahti skatepark. I saw so many nice places I'd like to explore near that :-). So here it is! I had so much fun and hopefully he did also! I loved the weather that day! 

I'd really like you to check out and follow his blog also! You'll get updates with many super fun and beautiful images you'd really like to see! Check him out  : Henri's blog!  He's good! I think I got my new fav photographer..


Nagu ma varem mainisin, käisin ma mõned päevad tagasi Helsingis pildistastamas ühe ülilaheda fotograafi Henriga. Ilm oli imeilus ja trippisime alguses pisut linnapeal ringi, kus ta näitas mulle huvitavamaid ''chillimis'' kohti. Pärast seda sõitisime Suvilahti skatepargi juurde, kus kogu geari maha laadisime ja pildistama asusime. See oli vääga lõbus ja loodetavasti arvab tema samamoodi! :-)


Te lihtsalt peate Henri blogi külastama ja jälgima hakkama - see on tõesti seda väärt! Sain vist jälle ühe lemmikfotograafi :-) Tseki siin!
''Behind the scenes''

11 comments:

  1. Anonymous6/13/2014

    Mis tööd sa seal soomes teed suvel või miks modelliks käid soome fotograafidele?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult see ''modelliks olemine'' on täitsa vabast ajast. Olen olnud juba pikemat aega selle fotograafi blogi jälgija ja nüüd Soomes olles mõtlesin, et võtan ühendust - ehk saab ka midagi koos pilidistada! Tuli välja, et ka tema loeb minu blogi. That's how it went :-)

      Delete
  2. Oh so cool! Love you, miss you! x

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/13/2014

    kas sellel Henril on Audi?

    ReplyDelete
  4. Väga kihvtid pildid! Ja kohe näha, et tegu hoopis uutmoodi fotograafiga. Mõnus vaheldus (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! Mulle ka väga meeldivad :)

      Delete
  5. Anonymous6/13/2014

    nicee!

    ReplyDelete
  6. Anonymous6/14/2014

    Sa võiksid natuke pikemalt rääkida, mida ja miks Soome läksid ning millega seal lisaks tegeled.
    Pildid on superilusad:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võiksin tõesti ehk sellest pisut lähemalt rääkida.
      Aitäh sulle! :)

      Delete

COMMENT