Pages

Jul 29, 2014

Enjoy

Every day, since the day one here in Helsinki, I've been going by this bicycle store Pelago right next to my house. Today I got to ride around Helsinki on my favorite one that was always on the window for me to dream about it. I discovered this park here where I've never been to before and it smelled so good. Sky was pink and light-blue and it looked like cotton candy. I love it here! I don't want to leave. I'll have so many good things to remember from this time here- I'm leaving on Friday. I hope that I can enjoy my every last second here. 


Alates esimeset päevast Helsingis, olen ma mööda jalutanud Pelago rattapoest, mille vaateaknal ilutses imeline mindiroheline jalgratas. Täna sõitsin ma sellega mööda Helsingit ja leidsin ühe pargi, kus ma kunagi varem käinud ei olnud. See oli suure mäe otsas, täiesti inimtühi ja seal lõhnas nii hästi! Isegi taevas oli roosa ja helesinine nagu suhkruvatt. Ma armastan seda aega siin! Ma ei taha enam ära minna :)!
Sain palju uusi tutvusi ja sõpru ja jään seda aega nii paljude heade mälestustega meenutama. Ma lähen juba reedel tagasi Eestisse ja seni üritan ma veel enam nautida igat sekundit siin.

That bicycle I'm riding with is from here!

3 comments:

  1. Anonymous9/23/2014

    Pelago teeb väga ilusaid rattaid. Palju õnne Capri puhul. Ise käin San Sebastianiga Helsingi vahel sõitmas :)

    ReplyDelete

COMMENT