Pages

Jul 22, 2014

Snapshots from Summer Sound 2014

These are couple of snapshots I took at Summer Sound festival! I should have done some more pictures but I didn't really have time for it this time. I feel like I've been posting so few pictures to my blog lately but this job takes so much of my time right now. Also it's the fact that there are not that many people here to go to photoshoots with. But I can promise you that it'll get better soon! I'm leaving Finland in 10 days already! Our time here went so fast and it's sad that i had to study my whole summer. Anyway- just to let you know, I'll soon be really productive at making these blog posts!

Overall the festival was really nice and I really enjoyed my time there! All the artist I heard were super nice and I saw my favorite- Avicii! :) 
I also met some new people and overall it was my first experience with these kind of festivals!

Siin on paar snapshot'i, mis ma Summer Sound festivalil tegin! Oleksin tahtnud palju rohkem pildistada! Ma olen viimaste nädalate jooksul siia nii vähe pilte lisanud ja tahaksin pidevalt ikka rohkem ja rohkem siia oma tegemistest postitada aga uus töö nõuab palju aega ja jaksu. Teiseks on siin Soomes mul ka päris vähe tuttavaid ja sõpru, kellega pildistama minna. Juba 10 päeva pärast olen tagasi Eestis ja täiskohaga tagasi blogimise juures! Siinoldud aeg läks jõhkralt kiiresti, kahju ainult, et pidin terve suve õppides veetma ja õieti suve nautida ei saanudki.
Niisiis- varsti saab olema jälle aktiivsem aeg mu blogis!

Festival ise oli ülilahe ja ma nautisin väga sealoldud aega! Lisaks sain ära näha/kuulda oma lemmiku- Avicii! Kohtusin ka paljude uute inimestega ja kokkuvõttes oli see minujaoks esimene sellelaadne üritus! Külastan neid kindlasti ka tulevikus! :)

Check it out : 

No comments:

Post a Comment

COMMENT