Pages

Aug 30, 2014

Changes

So much things have been happening and I really don't know from where I should start. I'm so sorry I haven't been active here lately and now I'm going to tell you why.
Mostly I've been busy with my work at H&M and as we had so many helpers in Pärnu ( mostly from Finland), I have used some after-work-time on going out with these amazing people. Also, on Thursday we went to Tallinn with Kristjan. Kristjan's favorite band for 8 years has been this UK band Enter Shikari and now they finally came to Estonia. He loves them more than anything else in this world. This concert was so emotional for both of us and after the show we got a chance to meet the band. It was such an amazing experience and Kristjan's biggest dream finally came true.

But today we opened our store in Pärnu! It was one of my happiest days and me and my coworkers were just overloaded with joy. All of us had the biggest smiles on our faces. It was also time to say goodbye to our Finnish teammates. I miss these people already! Can't believe, that I just started to learn this thing in Helsinki and now we are finally done! Wow, wow, wow!

Viimasel ajal on nii palju erilisi asju juhtunud ja ma päris täpselt ei tea, kust ma alustama peaksin. Vabandan, et pole siin viimastel päevadel väga aktiivne olnud. Räägin sellest kohe lähemalt.

Suuremosa ajast on kulunud meie armsa poe avamise peale ja õhtud peale tööd saime lähemalt tutvuda oma Soome kolleegidega. Mul on hea meel, et sain tundma õppida neid imelisi inimesi! Täna oli meil poe avamine, mis oli eriti emotsionaalne! Tubli töö on tehtud ja pood näeb hea välja! Peale avamist pidid kahjuks meile kalliks muutunud Soome kolleegid koju tagasi sõitma. Tunnen neist juba praegu puudust! 

Sellel neljapäeval juhtus midagi veel erilisemat. 
Kristjan on olnud UK bändi, Enter Shikari fänn juba üle kaheksa aasta. Nüüd tulid nad esimest korda ka Eestisse kontserti andma. See on Kristjani jaoks midagi enamat, kui lihtsalt bänd. Pole vist päevagi möödunud, kui ta ei räägiks neist või ei kuulaks valjult nende lugusi. 
Peale kontserti saime võimaluse kohtuda ka bändiga. Nad olid nii imelised ja armsad inimesed. Kristjani suurim unistus läks lõpuks ometi täide. 


Kas käisid ka täna Pärnu H&M'i avamisel? Kuidas meeldis? :)



Vaata ka mu Instagrami : @itij
Details

2 comments:

  1. Käisin avamisel :) Rahvast oli seal küll väga palju ja pood ise on väga ilus. Sa ise olid ka väga rõõmsameelne ja ilus :)

    ReplyDelete

COMMENT