Pages

Sep 5, 2014

Lush store | Lush - Fresh Handmade Cosmetics

Some time ago I was invited to visit Lush store in Foorum. Now I finally found some time to go there and get to know their products a bit more! It was really nice and truly worth going! I have the biggest wishlist ever now and there really is something for everybody! They filled my goodie bag with lots of amazing smelling products for my body! Love, love, love! After lush I got together with Grete and Adeline and I left my goodie bag to Grete's car while we spent some time at Ade's and Grete's place. When we got back into the car, there was super lovely lush-scent inside. Mmmm! :)
Have you tried any of their products? 

Mõni aeg tagasi kutsuti mind külastama Lush'i poodi Foorumi keskuses. Nüüd leidsin lõpuks aega, et minna! It was so worth it! Kuna ma varem ei olnud väga tuttav Lush'i toodetega, tutvustati mulle kõiksugu erinevaid tooteid. Need lõhnasid lihtsalt imeliselt! Ma ei taha küll ära spoilida, aga nüüdsest saavad minu sõbrad ainult Lushist kingitusi. Lisaks täitsid nad mu goodiebag'i igasuguste erinevate toodetega, millest varsti ka teile lähemalt räägin. Pärast Lush'i sain kokku Grete ja Adelinega ja jätsin oma kinkekoti Grete autosse. Kui hiljem tagasi jõudsime, oli terve auto mõnusat lushi lõhna täis! :)
Miliseid Lush'i tooteid oled proovinud ja soovitad ka teistele? 

3 comments:

  1. Nende massažikad on mu lemmikud!

    ReplyDelete
  2. Million Dollar Moisturiser on minu lemmik :)

    ReplyDelete
  3. Mu vaieldamatu aastatepikkune lemmik on tsitruselõhnaline massaažikas. Esimesel korral kasutasin seda vaid kehakreemina, teist korda ostma minnes sain teada, et see on parim siiski massaažiks. Kinnitan, et sobib mõlemaks ning mis lõhhhhhn!

    ReplyDelete

COMMENT