Pages

Sep 14, 2014

New in - ghd

Yesterday I got the best surprise ever - Grete brought me this new ghd straightener! I've been using Grete's straightener for a while now- ghd from Pink Diamond collection and it is so amazing. I am never having any bad hair days since the day I got it. One day, when I was working at my H&M store, one of my co-workers told me, that she can't look at my hair because they are so shiny it hurts her eyes. That's all ghd-s fault!

Ghd truly makes world's best hair-styling tools! Now she got me my own - ghd Gold Classic Styler! Oh wow! It looks so good and you can't even imagine how many different curls and waves you can make with this one. I am sure it will serve me good for many years to come. Thank you so much ghd and my sweety Grete! :)

If you want , you can check out ghd straighteners from here!

Eile tegi Grete mulle parima üllatuse, kui ilmus mu uksetaha koos kinkekotiga, mille sees oli ghd Gold Classic Styler sirgendaja! Nüüdseks olen juba pool aastat kasutanud Grete ghd Pink Diamond sirgendajat, mis on lihtsalt imeline! Pärast esimest kasutamist oli minu süda võidetud ja tõsi- ghd tooted on nii imelised, et teevad ise endale reklaami. Pärast seda pole mul olnud ka ühtegi ''bad hair day-d ''. Üks päev tööl olles ütles mu töökaaslane mulle, et ta ei suuda mu juuste poole vaadata kuna need läigivad liiga tugevalt. See on kõik ghd süü! :) Ja veel - kui sul on juuksed, mida ükski teine asi sirgeks ei tee, siis ghd sirgendaja teeb nad kindlasti sirgeks. 

Nüüdsest oman siis ühte parimat hair-tool'i - ghd Gold Classic Styler'it. Imeline! See näeb tõeliselt hea välja ja te ei suuda isegi ette kujutada, kui paljude erinevate lokkide ja lainetega see sirgendaja hakkama saab! Selline on siis minu kaaslane paljudeks järgmisteks aastateks! Aitäh armas Grete ja ghd! Ja veel - kui sul on juuksed, mida ükski teine asi sirgeks ei tee, siis ghd teeb nad kindlasti sirgeks. 

Ghd sirgendajad leiab siit! 


No comments:

Post a Comment

COMMENT