Pages

Sep 3, 2014

Unpublished & unseen

Yep, I'm sick now. I've felt bad for couple of days now and as I still have to go to work, It's just super hard. Do you have any good tips to get rid of my runny nose, headache and sore throat(I'm about to loose my voice) super fast? Would be happy if you shared some tricks! Until then - Enjoy some unpublished pictures! In upcoming week I can hopefully visit Helsinki and go to Canon showroom or office and get this Canon EOS 5D Mark III for longer period of time. I used it for a while when I had my last week in Helsinki and you can find some pictures from here! I love the quality of that.

Nüüdseks olen juba päris mitu päeva haiguse tõttu rivist väljas. Siiski on mind tööl väga vaja ja koduseks hetkel jääda ei saa. Kaotan ilmselt kohe oma hääle ja peavalu ja nohu on päris korralik. Kui mõnel teist on mingi hea nipp, kuidas sellise asja vastu võidelda, võib mulle kindlasti teada anda! Oleksin tänulik! 
Seni võite nautida paari avaldamata pilti. Loodan järgmisel nädalal minna Helsingisse Canoni showroomi/peakontorisse ja tuua sealt Canon EOS 5D Mark III kaamera. Seekord ilmselt siis pikemaks ajaks. Olen siiani sellest tohutult sisse võetud. Sain sama kaamerat kasutada ka oma viimasel nädalal Helsingis. Vaata pilte siit!

I also have some hair products I'd like to tell you more about! Soon-soon!

4 comments:

  1. Berocca kuur teeb kindlasti head, 10 lahustuvat tabletti ja haigused kibutavad kohe vähem. Mina sain eelmise aasta nendele toetudes nii üle elada, et ei jäänud haigeks.

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/04/2014

    Võta mett, haki sinna sisse sibulat, lase sel seista paar minutit ja siis söö paar-kolm lusikatäit. Tundub ebameeldiv, seda tõesti. :D Aga aitab, va kurivaim! :)

    M.

    ReplyDelete
  3. Kõlab tõesti väga jäledalt :D

    ReplyDelete
  4. Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

    http://bytiahenriikka.blogspot.fi

    ReplyDelete

COMMENT