Pages

Sep 14, 2014

Zero

Just a second ago I finally found this song I've been looking for my whole summer. I never found it even if I googled the lyrics.. Oh god, I love it! I always heard it at work in Helsinki and it brings back so many good memories. 

Tomorrow's going to be super nice. We are going to film some frames for one commercial-clip with Grete and Kristjan. Will be a new experience for me!

Ma leidsin just sekund tagasi lõpuks ometi laulu, mida ma terve suvi taga otsisin. Ma ei tea kuidas, aga ma lihtsalt ei leidnud seda lugu isegi sõnu googeldades. Kuulsin seda kogu aeg Helsingis tööl olles ja see toob pähe nii palju häid mälestusi sellest ajast.

Homme teen midagi hoopis teistsugust - filmime koos Grete ja Kristjaniga ühe firma tarvis reklaamklippi. Ma pole varem midagi sellist teinud seega saab huvitav kogemus olema! 

Grete's new Lindex bomber jacket is the star of these photos! I WANT the white one!

4 comments:

COMMENT