Pages

Oct 11, 2014

Busy days & my 20th birthday

Finally I have some time time to sit down and write a post for you! A lot has been happening! It was my birthday on Thursday and I turned 20! I was so afraid of it as it seems so old! I've been travelling between Tallinn and Pärnu lately and gone to some events there. Tomorrow I have some time to finally celebrate my b-day! :)

Lõpuks ometi on mul aega maha istuda ja üks postitus valmis kirjutada. Ma olen viimased päevad lihtsalt igal pool käinud ja Tallinn-Pärnu vahel sõitnud ja pole olnud rohkem kui paar minutit maha istumiseks. Neljapäeval oli mu kahekümnes sünnipäev, mida ma väga kartsin. See kaks seal vanuse ees tundub nii-nii vana! Kui tavaliselt küsitakse, et kas sa tunned ennast nüüd ''teistmoodi'' ka, siis seekord ma küll tundsin, et hakkan vist vaikselt vanaks jääma. :D

Sünnipäev möödus väga toredalt ja kolleegidelt tuli mitu toredat üllatust! Lisaks jõudsin õhtul ka Tallinna, kus ma Gretega külastasin Viru keskuse 10 sünnipäeva galat ja nägime moeshowd, kus ka Adeline ja Josefine modellidena esinesid. Nägin nemad ka nüüd selles rollis ära. Peale seda kiirustasin ma bussile. Järgmine päev peale tööd sõitsin ma jälle Tallinnasse tagasi ja seekord läksin pildistama ghd jaoks Cathouse'i. Täna käisin Tallinnas ilumessil. Kohapeal ma midagi sealt ei leidnud ja selle suure palavuse tõttu oli seal raske kaua olla. Nüüd olen tagasi kodus ja homme saan lõpuks oma sünnipäeva tähistada ja mõnusalt kodus olla!

1 comment:

  1. Palju õnne tagantjärgi ja ära muretse, et see 2 sul vanusele ette tuli, ise sain septembri lõpus 22 ja tunnen, et oleksin nagu 16 aastane :D usun, et sul tuleb samuti varsti selline tunne! :)

    ReplyDelete

COMMENT