Pages

Oct 25, 2014

Changing my look radically

So today was finally the day when I went from dark hair to light! I had been waiting for this day for so long! This weekend in Tallinn has been busy with Tallinn Fashion Week shows but luckily Janar from PR Juuksurisalong (hair salon) found time to do my hair! This whole process took a little over five hours. My goal was to get my dream color as quickly as possible but I knew that it would not happen overnight. So firstly he went for the color wash and after that he dyed it. Everything went super well and I would like to thank PR Juuksurisalong for my amazing hair! It still needs one more coat of color but after that I'm most probably done! :)

Täna oli lõpuks ometi käes see päev, kui minu tumedatest juustest said heledad! Ootasin seda päeva nii väga. See nädalalõpp on täis Tallinn Fashion Week shows'i, aga õnneks leidis PR Juuksurisalong'i juuksur Janar ka minu juuste kallal tegelemiseks aega! Kogu tänane protsess kestis veidi üle viie tunni. Kuna mu eesmärk oli soovitud värv saavutada võimalikult kiiresti, arvas janar, et kõige effektiivsem oleks juustele teha värvipesu ning seejärel need heledaks värvida. Kõik läks nägu valatult ja kogu protsessi näete allpool! Aitäh tõeliselt ägeda soengu eest, PR Juuksurisalong! Ma juba ootan lõpptulemust ja tunnen, et uus ja hele värv võib olla midagi minule!
Hommikusöök ja minu juuksed enne värvipesu!

Peale värvipesu. Juuksed olid veel üsna oranžid.
Ja lõpptulemus(esialgu)! On plaanis veel üks värvimine: tuua natuke külmemat heledamat tooni juustesse. Esialgse tulemusega olen aga tõeliselt rahul! Olen teadlik, et selline protsess ei käi üleöö ja kõik vastas igati mu ootustele! PR juuksurisalong ja Janar said imeliselt mu juustega hakkama! :)
Kuidas meeldib?

11 comments:

  1. Anonymous10/26/2014

    Väga kena! :)
    Kui palju maksis, kui saladus pole? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellise protsessi maksumus oleneb juuste pikkusest ja ajakulust, keskmistele juustele maksab selline protsess umbes 150 €. Minule siis pisut kallim. Samas aga tuleb see lõppkokkuvõttes odavam, kui käia juuksuris mitmeid kordi heledaid salke sisse värvimas ning on ka palju kiirem :)

      Delete
  2. Anonymous10/26/2014

    Oh wow

    ReplyDelete
  3. Anonymous10/26/2014

    Oh wow, see on ju mega ilus. Tahaks näha juba kuidas eest välja näeb :)

    ReplyDelete
  4. Juuksevärv on tõsiselt kena! Tahaks juba eespoolt ka pilti näha :)

    ReplyDelete
  5. Mis su loomulik juuksevärv on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen loomulikult kartulikoor :)

      Delete
  6. Anonymous10/26/2014

    Sobib tõesti hästi! :) mis su loomulik värv muidu on? :)

    ReplyDelete
  7. Pildi pealt tundub see vahepealne värv, selline oranzikas, ka väga kihvt. Igatahes julge otsus ja ilus lõpp-tulemust! Heledad juuksed (insta pildi põhjal räägin nüüd) teevad su kuidagi helgemaks ja lahkemaks kah (mitte et enne jube kuri oleks olnud) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, tore kuulda, et meeldib :) Ootan juba ise hullult lõpptulemust!

      Delete

COMMENT