Pages

Oct 8, 2014

My new hot beasts

So many things happened yesterday! After work I headed to Tallinn where I had meeting with a hairdresser who is about to change my hair radically. We talked it through and I showed him what I want exactly. This huge change is going to take place really soon! I can't wait! After that I went to sell my old clothes to this event called Urban Kirbuturg ( Urban flea-market ). While I was there, Grete surprised me with my new amazing looking white chunky boots! Damn how I love these things!

Eile oli tegutsemist tõeliselt palju! Peale tööd kiirustasin bussile ja sõitsin Tallinnasse, kus ma kohtusin PR Juukusrisalongis Janariga, kellega juba varsti minu juustega midagi väga hullu ette võtame! Käisin konsultatsioonis ja arutasime detailid läbi! Ei jõua ära oodata!
Peale seda liikusin ma Urban Kirbuturule, kus ma koos Grete, Adeline ja Josefinega oma riidekappi tühjendamas käisin! Riidekapis on nüüd küll mõnusalt ruumi juures. Grete üllatas ka mind mu uute tõeliselt tuusade saabastega! Kindla peale minu uus lemmik jalatsipaar. Õhtul peale kirbukat jõudis minuni veel üks armas pakike! Mõnus sünnipäeva-eelne soojendus! :D

3 comments:

  1. Üli, üli vinged! Ei näe päris välja, oleks nagu mingid portselanist iludused, mis riiulile vaatamiseks panna (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agreed! Ja vihmase ilmaga need mul õue ei saa! :D

      Delete
  2. Megaaaad! Ma vist ei julgeks neid ühegi ilmaga jalga panna, kardaks iga triibu ja kriimu pärast :D Aga muidu on ikka super kihvtid!

    ReplyDelete

COMMENT