Pages

Nov 4, 2014

My favourites from Alexander Wang X H&M

I know it's everywhere right now but seeing these items on my favourite Swedish bloggers and their super nice outfits, makes me want to have some of those pieces even more. Here are my favs from Alexander Wang for H&M! I am still super sad that I couldn't make it to the AW press-event but oh well.. two days to go!

Ma tean, et  Alexander Wang X H&M on praegu paljude lemmik-jututeemaks ja ehk isegi liiga palju, aga nähes neid riieid tõeliselt inspireerivate ja stiilsete Rootsi moeblogijate seljas, tekib ikka ja jälle ka tahtmine enda riidekappi mõni nendest asjdest saada. Lisaks lähevad need ideaalselt kokku minu maitsega - wow, wow, wow! Siin on minu lemmikud sellest kollektsioonist! Ma olen ikka veel päris kurb, et ma ei jõudnud AW X H&M pressipäevale aga oh well...two days to go! 


I'm planning on getting two items from this picture! As I don't want to be fully confident on getting them, I'll keep it as a secret until I have them! :)

Siin pildil on kaks asja, mis on raudkindlalt minu wishlistis. Üritan säilitada kainet mõistust ja jätta need kaks asja enda teada kuniks need mul käes on! :)

No comments:

Post a Comment

COMMENT