Pages

Nov 23, 2014

New hair from PR Juuksurisalong

It's done! I'm done with my hair - short and super light! I would have never imagined this kind of process is even possible with only two visits to my hairdresser. Here are some pictures we took while getting to my result! I'll show you my final hair really soon! Stay tuned! :)
Thank you PR Juuksurisalong ( hair salon )! I'm so happy with my hair! It must of been super hard to handle my super thick and long hair(not so long anymore). Thanks for having the patience!

Valmis! Mu juuksed on nüüdsest heledad ja palju lühemad kui enne! Ma poleks eales uskunud, et selline protsess on võimalik kahe külastusega juuksuri juurde. Siin on mõned pildid, mis on tehtud eile, kui käisin saamas viimast lihvi oma juustele PR Juuksurisalongis! Suuremat pilti tulemusest näitan juba varsti - seniks leiab sneak peak pildi minu Instagramist : @itij!
Aitäh PR Juuksurisalong ja Janar! Olen oma juustega väga rahul. Aitäh, et oli kannatust mu paksude ja pikkade(enam mitte nii pikkade) juustega niii kaua mässata! :)

1 comment:

  1. Anonymous11/24/2014

    Kui ma nägin esimest lauset, et su juuksed on nüüd palju lühemad, siis mõtlesin küll, et appi, sul ju nii kenad ja pikad juuksed. Aga saladusteloori sulle vist meeldib hoida :D Jube põnev oleks näha pilti tulemusest. Usun, et see on samuti super :)

    ReplyDelete

COMMENT