Pages

Jan 10, 2015

Favourite beauty products

Kuna ma pole tükk aega siin lähemalt rääkinud oma lemmikutest ilutoodetest, otsustasin teha postituse paarist eriti suurest lemmikust. Alustaks siis meigitoodetest, millest on minu must-have toode meigikotis MAC'i kontuurimis puuder Harmony. Tegemist on tõeliselt mõnusa kontuuriva tootega, mis on eriti matt. Antud karbikesest jätkub väga pikaks ajaks. Alates ajast, millal Grete selle mulle kinkis, olen ma aru saanud, et ilma selleta ma küll enam kunagi ei saa! Kahjuks on see tihti välja müüdud- olen proovinud sõbrannadele soovitades seda ostma minna, aga ikka ja alati on see otsas olnud.

Teine toode on pärit vannitoast. Tegemist on Tigi palsamiga Dumb Blonde. See toode on peale laheda välimuse ka ilmselt parima lõhnaga palsam, mida kunagi kasutanud olen- sellel on ebareaalselt hea lõhn! Mina sain selle SIIT!

Kolmandaks lemmikuks on toode, mis on minu näonahaga teinud imesi. Tegu on Madara näoõliga Radient Energy Organic Facial Oil. Kasutan seda kaks korda nädalat pärast Madara Brightening aha peel mask'i kasutamist. Juba esimenel korral ärkasin hommikul üles parema näonahaga. Nahk oli silmnähtavalt niisutatud ja pehme. See on 100% oma hinda väärt toode. Õli leiab SIIT!

Viimaseks tahaksin välja tuua Beauty Blender käsna, millega kannan igapäevaselt peale jumestuskreemi. Selle juures ma pikemalt ei peatu- ilmselt on kõik juba kuulnud sellest imelisest svammist. Soetada saab seda näiteks I.L.U poodidest! Soovitan, soovitan, soovitan!


Here are couple of my favourite beauty products I can't live without!

Milliseid tooteid siit oled proovinud ja kas nõustud minuga?

4 comments:

  1. Pole kahjuks ühtegi antud toodetest proovinud, kuid näoõli vastu tekkis küll päris suur huvi. PS, Su blogi teeb silmale pai, fotod on alati väga kenad! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti proovi järgi!

      Aitäh! :)

      Delete
  2. Anonymous1/11/2015

    Olen proovinud erinevaid Tigi tooteid ja need on tõesti väga hea lõhnaga :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/25/2015

    Tekkis küsimus, et millist jumestuskreemi sa kasutad? :) Su nahk on alati nii veatu ja ilus :))

    ReplyDelete

COMMENT