Pages

Jan 26, 2015

Good hair day

Almost all of my life I have had long hair to take care of. In last couple of years I've really started to think about more how should I to take care of them. Couple of years ago I discovered Tangle Teezer brush that really helped me out. My hair got thicker and shinier time by time.

For a year now, I've been a user of this amazing brand ghd. Just a year ago I received ghd straightener, that now is part of my daily hair routine. This amazing tool helps me with straight hair and curls. I am also using some other tools from them to make sure that the result of my hairstyle stays put throughout the day. First time I used it, I was so amazed. I had never used anything like that.
Even Victoria's Secrets models hair are styled with ghd tools! It's 100% worth every cent. :)
The straightener that I use , is from here!

Kui tahad sel aastal ilusamaid ja tervema välimusega juukseid siis siin on paar asja, mis mind on tõesti aidanud.

Olen võidelnud pikemat aega katkiste juustega - eriti põhikooli ja keskkooli ajal. Mõni aasta tagasi võtsin kasutusele Tangle Teezer harja, mis aitas mind päris hästi hädast välja. Kasutasin seda ja sain aru, et mu juuksed muutusid palju tervemaks. See tööriist tasub endale kohekindlasti hankida! Turul on saadaval ka häid ja soodsamaid versioone. See oli kindlasti esimene samm lähemale ilusatele juustele.
Umbes aasta tagasi võtsin kasutusele ka paremad vahendid soengute tegemiseks. Minu absoluutne lemmik on ghd, mis tõesti on iga hea sõna väärt. Uskumatu aga tõsi- ghd sirgendajast paremat asja ei saa olla. Lisaks sirgendajale olen hakanud kasutama ka muid selle brändi  tooteid. Veidi hiljem hankisin ghd tupeerimiskammi ja jõuludel sain Gretelt kingituseks ghd Curl Hold Spray, mis hoiab lokke ka järgmisel päeval peas! Sellel aastal olid näiteks Victoria's Secreti modellide peas soengud, millega sai hakkama ghd! :)
Olen enam kui kindel, et minu Gold Classic Styler saaks hakkama ka väga kahuste ja lokkis juustega.

4 comments:

  1. Olen just uue sirgendaja otsinguil. Kust ghd sirgendajat saada võiks?
    Kas sul on koguaeg pikad juuksed olnud?
    Mul kasvavad juuksed mingi piirini ja siis on kõik. Hakkasin nüü jälle juukseid kasvatama ja ei tahaks varsti jälle alla anda, sest juuksed lihtsalt ei kasva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ghd'd müüvad Eestis : http://www.stylecorridor.com/et/content/6-ghd-edasimuujad
      Enamjaolt on mul tõesti olnud pikad juuksed. Ma isiklikult olen oma juukseid ainult paar kolm korda elu jooksul natuke lühemaks lõiganud, aga näiteks nüüd tuli mul jälle isu pikemate juuste järgi ja hankisin endale clip-in'id, mida on väga mugav ka igapäevaselt kanda! :)

      Delete
  2. Anonymous1/28/2015

    Sirgendaja, tupeerimiskamm, juukselakk. + Sinu värvivahetus. Kõik kõlab vääääga kaugel sellest, et terveid juuksi saada/hoida. Väljasirgendatud kahu ja läiget andvad spreid ei tee juukseid "terveks"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aga jällegi kui sa nii või naa kasutad igapäevaselt sirgendajat ja erinevate toodetega juukseid töötled on igatahes mõtekas kasutada ainult VÄGA kvaliteetseid vahendeid ja tarvikuid! Nagu mina- olen sirgendanud oma juukseid juba mitu aastat ja tahan seda ka edaspidi kasutada. Lisaks juukselakki ja lokivedelikku kasutan ainult 2-3 korda kuus.

      Delete

COMMENT