Pages

Jan 12, 2015

Moving to Tallinn

It's time to reveal my little secret- in the end of this month, I will move to Tallinn! I've been planning to do this for a long time but now finally things got together, I can continue working at H&M and hopefully we'll find perfect apartment really soon. I feel like this move helps me to get to my goals, do better with blogging, meet new people and be really close to the area where everything happens.

On aeg avaldada mu pisike saladus - selle kuu lõpus kolin ma Pärnust Tallinnasse! Olen seda ideed oma peas haudunud juba pikemat aega ja alles nüüd, mõned kuud hiljem jooksid kõik asjad omavahel kokku. Saan ka jätkata oma tööd H&M-is. Ma arvan, et kolimine aitab mind lähemale oma eesmärkidele, toob kaasa aktiivsust minu blogiellu ja aitab mul kohata uusi inimesi. Tahan oma elus muutust ja ainult paremuse poole! Nüüd on vaja veel leida ideaalne kodu. Kui kellelgi on midagi pakkuda siis kuulan suure huviga! 

7 comments:

 1. Kas su peika kolib ka?

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/13/2015

  Kuigi ma ei tunne sind isiklikult üldse, siis ikkagi on kuidagi kahju, et sa Tallinnasse lähed ja ma isegi ei tea, kust see tunne tuleb :D
  Aga edu sulle ja loodan, et leiad Tallinnas just meelepärase elukoha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen tegelikult Tallinnast pärit ja seetõttu ka vist tõmme sinna poole. Elasin esimesed 10 aastat oma elust seal. :)
   Usun, et kõik läheb kenasti!

   Delete
 3. Anonymous1/15/2015

  Kas linnaosa suhtes ka mingeid eelistusi on? Või kuhu sa nt kindlasti ei tahaks? Minul vastupidiselt eelmisele kommenteerijale on mingi seletamatu rõõm just, et pealinna kolid :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loodan saada kodu kesklinnale nii lähedale kui võimalik. Lasnamägi on ka 100% välistatud! Hehe, tore, et keegi mu vaimustust jagab! Ei jõua ära oodata!

   Delete
 4. Anonymous1/19/2015

  Kui tohib küsida, siis mis teie Pärnu korterist saab? :D

  ReplyDelete

COMMENT