Pages

Feb 1, 2015

What has been happening

So- what has been happening in couple of days? On friday we took all our staff and moved to our Tallinn apartment. It's lovely but slightly small for us so we are still looking for some better offer. I still have to work in Pärnu for four days and then I done here! We still need to get some furniture and everything. Looking good so far!

Sel nädalavahetusel saime lõpuks kolitud! Reedel pakkisime kõik asjad autosse ja laupeval üritasime võimalikult palju oma uut korterit kodusemaks muuta. Nüüd olen ma tagasi Pärnus, et oma viimased neli tööpäeva veel kohal olla. Korter vajab praegu veel pisut mööblit ja esialgu tundub, et jääb meile ka pisut väikseks niiet hoiame jätkuvalt silmad lahti ja oleme pakkumistele avatud.  


Annan ka teada Batiste loosimise võitjad:

Airi Herm
Mariliis Merisalu


Palju õnne! Võtan teiega peagi ühendust! :)




Some snapshots

3 comments:

  1. Anonymous2/03/2015

    Mis Tlnas tegema hakkad?

    ReplyDelete
  2. Kas mõtled tööd või vaba aega?
    Jätkan esialgu töötamist H&M'is Visual Merchandiserina ja vaba aja sisustan kõige sellega, mida Pärnus polnud võimalik teha!

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/25/2015

    Mis linnaosasse korteri saite? Ja mis on nt need asjad, mida Pärnus ei saanud teha, aga Tallinnas saab? Täitsa huvi pärast küsin, sest endal mul Pärnuga mingit kokkupuudet kahjuks olnud ei ole pikka aega.

    ReplyDelete

COMMENT