Pages

Mar 2, 2015

CHANGES IN LIFE

So.. from where I should start? I didn't want any rumors to spread so here it is - I am single again. Yup, it's true! Luckily my sweet friends Grete and Adeline just moved to one super fine apartment and were happy to have me there also! Helsinki summer trio is back together and better than ever! :)

I don't know when I am going to rent my own apartment but I'll see! So now we can do numerous photoshoots with Grete hopefully! :)

Niisiis.. kust ma alustan? Ma ei tahtnud, et kusagil mingid kuulujutud levima hakkaksid seega - ma olen jälle vallaline. Jah, see on tõsi. Õnneks mu armsad sõbrad Grete ja Adeline kolisid väga tuusa korterisse just ja olid meeleldi nõus mõneks ajaks mind enda juurde võtma! Helsinki suve-trio on jälle tagasi koos! :)

Loodan, et leian varsti endale ilusa korteri. Seniks aga saame Gretega palju-palju pildistada ja neid pilte teiega jagada! 

1 comment:

COMMENT