Pages

Mar 28, 2015

STEP BY STEP to my curly hairstyle

Sorry, this post is only in Estonian!

Olen blondina eriti palju hakanud oma juustes lokke kandma. Ma vist osalt lokkida pärast omale heledaid juukseid tahtsingi. Mul on tunne, et lõpuks ometi mu soengustiil väljendab täielikult mind. Mäletan nii selgelt, kuidas väiksena ühes seriaalis oli üks naine, kellel olid sarnased näojooned minuomadele. Tal olid tõõeeeliselt ilusad blondid lokid ja ta oli hull badass tsikli-tsikk. Sellest asjast peale juba on mulle blond lokililne soeng kuidagi eriti meeldinud. :) 

Kusagil neli aastat tagasi sain ma omale lokid- lasin need oma juustesse keemiliselt teha. Seni oli kõik ilus, kuni hakkasin juuri heledaks värvima. Läbi valu tajusin ära, et peanahk ei kannata enam seda keemiat ja muidugi peale seda pidin juuksed tumedaks värvima...
Mulle tuleb igapäevaselt küsimusi juuste lokitamise kohta. Ka näiteks käesoleva kuu Eesti Naine ajakirjas, kus ma  ühte oma look'i näitan, küsis kohe selle moetoimetaja minult pildistamisel ka mu soengu kohta. Lisaks pani ta selle ka ajakirja kohe kirja. Talle jäid samuti just lokid eriti meelde! :)

Ma mõtlesin täna mitte nina välja pista (vähemalt mitte pildistamise asjus) ja kirjutada siin natuke lähemalt vahenditest, toodetest ja enda soengurutiinist. Teen aprillis ka ühe toreda video, kus ma kõike lähemalt näitan. 

Mu igapäevane soengurutiin step by step:

1)Avastasin enda jaoks eriti tuusa pehmete juuste saamise combo. It works sooo good. Pesen oma juuksed Joico shampooniga. Hiljem panen pähe Davinesi maski + Joico palsami. That magic! Ma ei suuda lõpetada oma juuste katsumist. Eriti veel nüüd - heleda peaga. Olin juba harjunud, et mu juuksed ei saagi olla nii siidised ja pehmed, kui need olid mul brünetina.

2)Isiklikult ma praegusel ajal juukseotstega miskit erilist teinud ei ole, aga kui ma midagi soovitada võiksin, siis seda teada-tuntud Paul Mitchelli juukseotsaõli.

3)Peale juuste kuivatamist sirgendan need kergelt läbi. Muidu juhtub see, et kerge kahusus jääb lokkidesse sisse ja juuksed näeval palju katkisemad välja. 

4)Suure kalde all teen oma sweet-sweet ghd sirgendaja lokid pähe. Püüan vahepeal juustesse teha ka teistmoodi või teise nurga all lokikesi. Siis jääb tulemus palju naturaalsem. Liiga väikese kalde all tulevad pähe suht hullud Barbie lokid- on endalgi juhtunud. Isiklikult pole see minu soovitud tulemus.

5)Panen pähe eelnevalt lokitatud clip-in'id. Lasen terve soengu kergelt juukselakiga üle ja lasen neil kuivada.

6)Harjan kõik läbi ja ajan lokke omavahel sõrmedega segamini. 

7) Tupeerin Juuksejuured kohevama soengu saavutamiseks. Mul on selleks eraldi tupeerimiskamm. Kuigi mina kasutan ghd oma, on soodsamaid alternatiive igal pool saadaval. Teeb elu igatahes lihtsamaks.

8)Valmis! :) It's done. 
Kuigi punkte tundub olevat palju, läheb mul tavaliselt sellise soenguga ligikaudu 20-25 minutit.

Selline on meie korteris elavate naiste ghd-toolside ''kollektsioon''. See pilt on puhas quality-overload. :D 

17 comments:

  1. Anonymous3/28/2015

    Tahaaaaks videoõpetust ka:)

    ReplyDelete
  2. www.sandrelle.net3/28/2015

    Aaaah, hele sobib Sulle ikka nii hästi!

    ReplyDelete
  3. Hei!
    Kas sul on lähiajas plaanis teha nt. igapäevast meigirutiini, ja milliseid meigitooteid Sina kastutad? Või nt. millist tavalist (ehk ei mac, nars jne. meike sina soovitad, katvuse, püsivuse jne poolest)
    Aitäh kui on aega vastata. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võimalik, et on tulemas. Ma ei tahaks väga blogis iluteemadel rääkida ( Kuna ma tahan, et see blogi jääks moe- ja elustiilipõhiseks ) aga kord aastas ei teeks halba. :) Mõtlen selle peale.

      Delete
  4. Olen samuti suur lokkide fänn ning viimasel ajal on see mul kohustuslik look välja minnes; kuid vahel teen lokke ka niisama, argipäeval. Ütleme nii, et lokkidega on tähelepanu garanteeritud :)
    Kõige ilusamad lokid tulevad mul suure diameetriga nn pulgatangidega, kuid nende miinuseks on, et vajuvad päevaga välja (isegi kui kasutan abivahendeid - lakk jne). GHD-dega ei oska ma nii ilusaid suuri laineid kahjuks teha, kuid ghd-ga tehtud lokid püsivad selgelt kauem, lausa mitu päeva. Seega ootan ka mina väga Sinu videoõpetust, kuidas ghd-dega nii ilusad laiad lained teed :)

    Tervitustega,
    Terje / www.todaysfavorites.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tõsii! Ghd lokid püsivad ülikaua! :) Video tuleb varsti-varsti! :)

      Delete
  5. Anonymous3/29/2015

    Tere!
    Olen suut su blogi lugeja,super,endiselt lemmik blogi:) Aga kas sa oskaksid aidata,mul on loomulikud lokid,aga sirgendan neid,nad on nüüd nii elujõuetud,äkki Sa oskad soovitada minhisugust palsamit või maski et see teeks pehmemaks? Olen palju erinevaid proovinud aga asjata.
    Aitäh:)

    ReplyDelete
  6. Anonymous3/29/2015

    Tere!
    Olen suur sinu blogi fänn:)
    Aga mul on mure ka,mul on loomulikud lokkis juuksed aga ma sirgendan neid ja nüüd on need nii elujõuetud,äkki sa oskad soovitada mingisugust palsamit või maski,et need siidiseks ja pehmeks uuesti saada.
    Aitäh:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siinsamas postituses mainisin ka - näiteks Joico või Davines'i tooted võivad väga elujõuetud juuksed elule turgutada. Try it out!! :)

      Delete
  7. Anonymous3/29/2015

    Kas sa mingit kuumakaitset ka kasutad? :) Mina ise ei julge viimasel ajal üldse enam sirgendada, sest sirgendamisega murduvad juukseotsad meeletult. Selline tunne, et ei saagi kunagi enda pikki kiharaid. Sul aga on üliilusad juuksed!!

    ReplyDelete
  8. Anonymous3/30/2015

    Nii ootan videoõpetust :) Hele pea ja lokid nii sinulik, väga ilus ;)

    ReplyDelete
  9. Su piltidel nii mõnus vibe alati kaasas, superluks!! :)

    ReplyDelete
  10. Anonymous4/01/2015

    Hei, armas Iti!
    Mul tekkis küsimus Su clip-inide kohta, et kas need inimjuustest või sünteetilised? Mis pikkusega ja kas püsivad üldse hästi peas? Ma sooviks ka endale clip-in pikendusi soetada, kuid kardan, et vb ei oska neid hästi endale juustesse sättida, vajuvad ja kukuvad mult peast ära ja jäävad ebaloomulikud. Äkki oskad mingeid konkreetseid soovitada nagu Sul on, sest Sinul jääb küll tulemus superilus clippidega ja jumala loomulik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need on real human hair ( ja Euroopa omad ka veel ). Need on 20'' (umbes 50 cm). Minul pole veel peas püsimisega kordagi probleeme tekkinud kuna mul on suhteliselt paksud juuksed ja need kuidagi lihtsalt püsivad.. Tean, et probleeme on olnud neil, kellel natuke õhemad juuksed või vägaväga ''libedad''. Kõige kergem on selljuhul kergelt tupeerida ja lakitada kohad, kuhu clip pähe läheb. :)Lisaks kui tupeerid kergelt ülimise juuksekihi, võid kindel olla, et need ei jää kuidagi juustest paistma ka.
      Aitäh Sulle!

      Delete

COMMENT