Pages

Sep 16, 2015

NEW HAIR BY NOA

So, from where do I start? I have a new hairstyle - red & dark brown ombre. I just can't wait until I'll get my new red clip-in's from Rapunzel Of Sweden! I think it will look crazy awesome. Until then, I look like this:
I know that red is kind of a ''boring'' choice to begin with, but I decided that I'll give my hair a chance to rest. They are super dry as this gray color needs ten times more coloring plus that extra strong silver shampoo just kills my hair each time I use it. We'll see where it goes next.

My super cool hairdresser Noa in action. :D It's always so much fun to visit him.
Until then, I'll try to do as much photoshoots as I can and enjoy that ''extra color'' on me. 

5 comments:

  1. mm...aga kust otsast sul juuksed nüüd siis puhkavad? :D kui sa just ei taha mingit ära kulunud punast... ja eriti veel, kui omale pikendused spetsiaalsed tellid, siis pead ju iga natukese aja tagant neid jälle värskendama ja tean omast käest võtta, et ainult maski kasutamine neid ju sellisena ei hoia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halli pidi samuti kogu aeg väskendama - vahe on aga selles, et halliga pidi pidevalt juukseid värvipesuga piinama. Lisaks on tugevatoimelised hõbeshampoonid väga hullult kuivatavad. Punasega on tooted pisut leebemad ja leidsin just ka maski, mis teeb tugevama punase tooni, kui juuksurist pähe sain. Mu juusked on juba praegu palju pehmemad ja näevad tervemad välja. :)

      Delete
  2. Anonymous9/16/2015

    Hei. Nägin su instagrammis, et läksid juuksurisse. Seal pildil olid selline tunne, et sa lõikad oma juuksed lühikeseks. Vaatasin seda pilti ja mõtlesin, et sulle niiväga sobiksid lühikesed juuksed. Ma ei tea kas see on ainult vb minu arvamus, aga mõtlesin et jagan oma mõtet :)

    ReplyDelete
  3. See täiega sinu värv!

    ReplyDelete
  4. Super äge valik jällegi!

    ReplyDelete

COMMENT