Pages

Oct 9, 2015

LET'S FIND OUT

Oh I've wanted to talk about my make up routines for a long time now but still haven't gotten to it.. But today I am getting a bit closer with this! 

I had a chance to try out most of Maybelline foundations. I chose my favorites for you and now I'll tell you a bit more about each product. Sadly I will write in Estonian this time, but products underneath are really-really good and definitely worth trying!

Proovisin ära suure osa Maybelline'i jumestuskreemide valikust. Enne seda väikest testi olin ma parasjagu juba mitmenda purgikese FIT Me jumestuskreemi juures, mis jäi jätkuvalt minu lemmik tooteks. Selle hinna ja toote suhe on heas tasakaalus. Lemmikuks on saanud see jumekas oma hea katvuse, kiire ühilduvuse, ilusa lõpptulemuse ja kerguse pärast. Mida veel tahta?

Teiseks lemmikuks oli Maybelline Dream Satin Liquid. See oli päris mitu aastat minu ainuke valik enne FIT Me jumekat. Sellel on samuti väga hea katvus, aga minu jaoks on ta pisut liiga raske. Lisaks toob ta minu näonahaga välja selle veakesed. Kindlasti tasub ikkagi ka see jumestuskreem ära proovida.

Toode, mis mulle nende tootevalikust kõige vähem meeltmööda oli - Dream Matte Mousse. Kuusin, et see on minu õe lemmiktoode, aga ise sellest küll kuidagi aru ei saanud. Ta jäi mu nahale väga-väga raske ja ebamugav. Kuidas on teil selle tootega kogemused?

Maybelline BB kreemid on võrratud! Mul pole ühtegi halba sõna öelda! Midagi kerget ja mõnusat. Sobib igapäevaseks kasutuseks ülihästi. Mina segasin neid BB kreeme Dream Satin Liquid jumekaga, mis muutis selle parajalt kergeks. Lisaks on hea mõte omale soetada hele/ tume BB kreem, mida saab oma jumekaga segada, kui nahatoon talvepoole muutub.
 Lisaks jumestuskreemidele tegin väikese proovika ka Maybelline uue ripsmetuššiga! Oujeahhh, see toode on mõnus! Järgmist ripsmedušši soetades testi kindlasti ära. :)

No comments:

Post a Comment

COMMENT