Pages

Mar 20, 2016

NEW ENERGY

See nädalavahetus algas täiesti uue energiaga. Saime enne nädalalõppu teada, et osutusime soovitud korterile valituks- seega nüüd on kinnitus, et meil on olemas Tartus korter, kuhu ka uue kuu alguses vaikselt sisse hakkame kolima. See oli kohe algusest peale nii ilus, mõnus ja kodune, et raske oleks olnud millegi muuga leppida. Eile täistasime siis üürikorteri leidmist ja ka minu kalli õe sünnipäeva. Täna otsustasime Raidoga midagi täiesti teistmoodi teha ja külastasime esmakordselt kogudust. Ütleks nii, et ma pole ammu nii palju positiivset energiat millestki saanud. Pärast seda suundusime juba Nike Training Day'le! Üritus oli väga meeleolukas ja fun! Ootan juba järgmist!

 This weekend started off with some new positive energy. On Friday, we found out that we are the ''chosen ones'' for the apartment we wanted. In the beginning of the next month, we are starting to move in. I feel so happy about it! So yesterday we celebrated new home and my sisters birthday.
Today we decided to visit church for the first time in out lives. It really gave us this positive energy! After that we went to Nike Trainig Day. Well that was fun! 


Our outfits - Nike ( from Sportland ) 

2 comments:

  1. kus koguduses käisite? kuidas teil tuli selline idee üldse? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elava Vee koguduses :) Olen viimasel ajal ( kusagil aasta ) rohkem hakanud igasuguseid mõtlemise ja mõttejõu ja muu sarnasega seoutud raamatud lugema ja üleüldse rohkem selliste asjade kohta uurima. Üks kindel raamat, mis tundus minu jaoks eriliselt ''õige'' ei erine oma vaadetest ja ideedest väga palju kristlusest. Mõtlesin natuke rohkem selle kohta uurida ja end harida. Tahaksin rohkem teada. :)

      Delete

COMMENT