Pages

Mar 7, 2016

YUMMY

Kuna olen seoses trenniga hakanud oma toitumisele suuremat rõhku panema, tahaksin ka siin sellel teemal pisut peatuda. Toitumine on trenni tehes sama olulisel kohal nagu trenn isegi.

Pärast aktiivsema elustiili peale üle minemist, hakkasin ma järjest erinevaid toiduaineid ja vajalikke aineid googeldama, et kõike seda rohkem mõista. Olgu siis öeldud, et internetis levivad soovitused dieedi pidamiseks ei ole sugugi kõik puhas kuld. Läksin ka ise alguses ühe sellise soovituse õnge.

Hetkel mul puudub kindel toitumiskava, aga olen enda jaoks seadnud mõningad reeglid.  Hommikut alustan peaaegu alati pudruga. Minu lemmikuks on puder banaani ja granaatõunaga. Lisan sinna ka seemneid, et kõht kauem täis püsiks. Ehk siis alustan hommikut suurema koguse süsivesikutega. Mida õhtupoole, seda valgurikkamaks mu toit muutub. Olgu siis öeldud, et söön päevas kuus korda.

Olen terve elu olnud suur magusasõber ja sellise dieedi kõrval on mul ka iga nädal üks cheat day, mida alustan tavaliselt Nutella pannkookidega. Nüüdseks olen ka tavalised pannikad vahetanud parema alternatiivi - proteiini pannkookide vastu. Üleüldiselt aga nädala sees saan tarbida magusaid proteiinitooteid, mis enamjaolt sisaldavad näiteks naturaalset piimavalku. Need smuutid, joogid ja pudingud aitavad tunduvalt mu keha paremasse vormi viia ja võtavad vajadusel ära ka suurema magusaisu. Allpool on mõned minu lemmikud, mis on pärit Fitshop.ee-st. Lisaks on praegu näiteks Sportlandis erinevatele proteiinikatele mega head hinnad. Saatsin oma õe ka kohe sinna neid ostma. :)


So I decided to talk a bit more about what I eat now.

When I started reading about proper eating, I did a lot of research and googled almost every product I ate. Just to make sure I checked what kind of vitamins and minerals it consist of. I also started to eat high protein foods that 

help you to keep your calories down if needed and protein level up.
 
I tried out some products from Fitshop.ee . I am so happy that they have so many different products that are sweet but doesn't give you tons of calories while consuming. My favorites are those protein pancakes! Soooo good! I think they are even better than normal pancakes and don't taste like normal protein products. 

All from Fitshop

2 comments:

  1. Kui proteiinipannkookidest kopp ette saab, siis soovitan proovida kohupiimapannkooke ka - sisaldavad minimaalselt jahu ja suhkrut võrreldes tavaliste pannkookidega :)

    ReplyDelete
  2. I love this and also can never get enough of items, this is perfect! amazing photos as always :D

    ReplyDelete

COMMENT