Pages

Apr 21, 2016

FACES

Üks tore pildipostitus siia blogisse mõndade lemmikpiltidega.

Tegelikult ma tahtsin pisut rääkida oma piltidest ja nendel poseerimisest - täpsemalt oma nägudest.
Mu blogisse on tulnud lugematul arvul erinevaid kommentaare inimestelt, kes mainivad midagi mu näoilmete kohta blogipiltidel. Tundun alati väga ülbe ja see ''bitchface'' väga ei soodusta ka seda. Minu vastus teile oleks : I knowwwww right? Mulle endale meeldib vaadata selliseid pilte teistel ja sealt see vist pärit ongi.

Need, kes mind päriselus teavad, teavad mind kui kõige suuremat naerupalli. Mulle lähedased inimesed ütlevad mulle alati midagi seesugust :''väike iti'', ''armas iti'', ''itikene''.  Muidugi oleks vahva, kui ma oleks piisavalt enesekindel, et seda nunnudust läbi piltide jagada, aga the truth is, I'm not. Ma olen vastupidi - väga enesekriitiline oma ''loomulike'' nägude suhtes. Olen olnud terve elu. Seega - ma seedin seda aegamööda ja tasakesi. Ma pole ideaalne ja tahan kindlasti muutuda oma lugejatele ''seeditavamaks'' ja lähedasemaks. Kui mõni pikaajalisem lugeja tähele on pannud- siis viimasel ajal ikka üritan aina enam enda naeratusega pilte siin teile jagada. :)

Selle kurja näoga seoses on olnud ka paar naljakat olukorda. Üks neist näiteks selline, kus üks täiskasvanud ( meessoost ) fotograaf ei julgenud minuga ühendust võtta, kuna pidin väga ülbe tunduma. Jep, so that happened. :D

3 comments:

 1. Anonymous4/21/2016

  hahahah, see fotograafi asi, ära võta neid südamesse, kadedus ongi kole asi (igaüks pole nii ilus nagu sina)

  ReplyDelete
 2. Anonymous4/22/2016

  Väga super! Jätka samas vaimus. Rõõmu edasiseks!🌞

  Helen

  ReplyDelete
 3. Anonymous4/22/2016

  Kas maksid uue kujunduse eest?

  ReplyDelete

COMMENT