Pages

Apr 21, 2016

LUXURY TAN


Proovisin järgi uued isepruunistajad ja muutsin enda rutiini. Olen pikemat aega kasutanud St.Tropez'i isepruunistajaid, aga nüüd tahtsin testida järele Vita Liberata brändi tooted. Need on väga kõrge kvaliteediga ja mahedama sisuga tannerid. Need on täiesti lõhnatud, mis on minu lemmmmik omadus nende toodete puhul! Tahan tavaliselt vahtu kauem nahal hoida, et paremat tulemust saavutada ning siis on igati hea, kui su isepruunisataja ei lõhna. Muid isepruunistajaid kasutades olid mu töökaaslased juba lõhnast ära tundnud, kui olin midagi kasutanud. :D

Testisin äta Vita Liberata dark isepruunistava vahu ja tulemus jäi väga-väga hea. Nahk on suviselt pruun ja täpselt mulle sobivas toonis. Tahaksin varsti ära poovida ka Vita Liberata ispruunistava päikesepuudri. Kõlab huvitavalt, eks?


So I changed my tanning routine. I've been using St.Tropez tanners for ages now but I just had to try out Vita Liberata- I heard so many great things about this brand so I gave it a try.
I tried out their dark foam and needless to say that my tan turned out amazing! 

2 comments:

  1. Anonymous4/21/2016

    Olen su piltidelt tähele pannud, et sa vist kasutad isepruunistavalt päris regulaarselt? Siit küsimus - kuidas sa jaksad/viitsid ja kui tihti sa teed seda ? :D Palun jaga oma nippe! Täiesti siiralt küsin, sest kasutan ise ka peaaegu regulaarselt dove'i summer glowd ja seda on palju-palju lihtsam kasutada ja ikka on nii raske end selleks mökerdamiseks sundida kord-kaks nädalas. Olen kasutanud ka St Tropez-d ja seda on hoopis teine level keerulisem peale kanda (pead olema ekstra ettevaatlik et ei jääks laiguline, eriti kätel jne).

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/28/2016

    Kas sa plaanid millalgi vastata ka? :)

    ReplyDelete

COMMENT