Pages

Apr 19, 2016

WILD ONES

Sotsiaalmeedias, tänaval ja poodides on juba vaikselt sisse sadamas festivali vibe. Minu laupäevane outfit oli samuti sellest inspireeritud.
Sel aastal tahan kindlasti jõuda kahele - Flow ja Positivus festivalile. Kas te teate veel soovitada mõnda väga head festivali Euroopas? Eelmise aasta Positivus oli ülilahe - minu üks lemmikutest ( Jungle ) esines seal ja kontsert oli megalahe! 



I can already feel those festival vibes from everywhere I go. My outfit that day was also inspired from festival look. This year I try to attend onto two festivals - Flow & Positivus. Do you know any other great festivals coming up in Europe? I just loved last years Positivus! One of my favorites ( Jungle ) performed there last year. What a great concert it was!

What kind of festivals are you looking forward to?

3 comments:

  1. Ma lähen sõpradega Budapesti Sziget festivalile ja ootan juba väga :3. Teiste eelmiste aastate kogemusi kuulates tundub ka vägagi väärt seda sõitu.

    ReplyDelete
  2. Soovitan ka Szigetit. Käisin eelmisel aastal ja parim festivalikogemus. Ka Belgias toimuv Rock Werchter on külastamist väärt. Suurepäraselt korraldatud ja mõnus vibe.

    Sel aastal on endal plaanis Barcelona Primavera.

    ReplyDelete

COMMENT