Pages

May 3, 2016

BLOWN AWAY

Hetkel on mul tööl harjumatult pikad päevad. Olen harjunud kella kuueks tööle minema, aga hetkel alustan kell 8. Sellega seoses lõpetan samuti hiljem - kell 5. Õnneks on praegu päevad väga pikad ja õhtud mõnusalt soojad. :) Täna käisime hilja õhtul pusades ja lemmik-lebokates jalutamas ja isegi sedasi oli hea ja soe olla.

Minu blogisse on tulnud paar küsimust minu töö kohta ja selle kohta, millega ma Tartus tegelema hakkasin.
Olen olnud juba kaks aastat Visual Merchandiser. Visualid tegelevad kaupluse väljapanekute/mannekeenidega ja üleüldse poe nn kuvandiga. :) Töötasin varemalt Tallinnas ja nüüd jätkan sellel samal ametikohal Tartus.

Siin on minu look eelmisest nädalavahetusest :

 My outfit :

Hat - H&M Coachella   /   Bomber - Fiorellashop   /   Leggings - DIY   /   Blouse - Fiorellashop   /   Boots - Timberland

2 comments:

  1. Anonymous5/04/2016

    Mis kauplustes sinu tehtud väljapanekuid uudistada saab? :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/05/2016

    Harjumatult pikalt päevad? Guuurl, sul ju mega lebo. Mul hakkab tööpäev kell 07.30 lõpeb 20.30 kokku 13h. :D Talvisel ajal päevavalgust üldse ei näinud.

    ReplyDelete

COMMENT