Pages

May 22, 2016

BLUE WALL

Eile külastasin oma vanemaid Türil ja trippisime Raido ja õega mööda Türi lillelaata. Oli nii tore üle pika aja jälle oma vanemaid näha. Pealegi oli ilm lihtsalt ideaalne!! 

Tänasest mõned pildid. Me leidsime Tartus selle laheda sinise seina, mis läks nii hästi meie tänaste look'idega kokku. Kiirustame nüüd välja õhtusöögile! Mõnusat pühapäeva õhtut.

Yesterday we went on a little shopping trip to this annual flower market that takes place in the city where my parents live. I was so happy to see them as I hadn't visited them for a long time. I had so much fun with my sis and Raido when we explored around.

Some pics from today. We saw this cool light blue wall that matched perfectly with our baby pink & white outfits. Now we are heading out for a dinner! Have a great Sunday evening.
Do more of what makes you happy.

7 comments:

  1. Anonymous5/22/2016

    Kus see sein täpsemalt asub?

    ReplyDelete
  2. See on minu arust üks kõige ilusamaid seljakotte üldse, kas see pärineb Zarast ja kui palju see maksta võiks? Suveks väga äge akssesuaar ning pildid on ka väga lahedad! ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankies! Kott pärineb tõesti Zarast ja oli 20€. Muidugi tundus, et tegu oli suhteliselt populaarse värviga - Tartust sain viimase roosa :)

      Delete
  3. Huh! Max tuusad pildid lihtsalt!

    ReplyDelete
  4. no niiiii vinged pildid!!! Ise olen Tartlane, aga vot ei ole näinud sellist värvilaiku kuskil. Poetad äkki kus te nii nunnud kaadrid tegite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous5/30/2016

      jaa mina tahan ka teada kus selline lahe sein on

      Delete

COMMENT