Pages

May 8, 2016

DESERT

See nädalavahetus möödus minul ja Raidol Saaremaal. Minu imekaunis sõbranna Triinu pidas seal oma nägusa mehe Sandriga pulmi. Niisiis hakkasime Raidoga reede hilisõhtul Tartust Pärnu poole reisima. Kusagil kahe aeg öösel jõudsime Pärnusse ja ööbisime selle öö autos, mis oli omamoodi kõikidest kõige halvematest öödest teisel kohal ( esimesele kohale jääb vankumatult öö Hispaania lennujaamas külmetades ). Hommikul saime kohe praamile ja kell 12 olime juba oma hotellitoas. Natuke sai terrassil päevitatud ja siis hakkasin sättima ja oligi pulma minek. Pulm oli lihtsalt imeline! Napilt läks, et silmi päris peast välja ei nutnud. Nii ilus oli.

Tänane päev algas SPA's sulistamisega ja siis alustasimegi meie väikest roadtrip'i mööda Saaremaad. Ilm oli lihtsalt ideaalne!


So this weekend was all about Saaremaa. My gorgeous girlfriend Triinu and her handsome man had a wedding there ( that was so-so magical ). I almost cried my eyes out, oh my! I will tell you more about it pretty soon as well. Today we had a roadtrip to travel through Saaremaa and we pretty much visited every corner of it. It was a good day!

I am wearing:

Jewellery - H&M   /   Sunnies - Junkyard   /   Dress -  can't really remember anymore :/  / Hat - H&M Blue    /   Smaller cuff - belongs to my mom

4 comments:

COMMENT