Pages

May 15, 2016

TIME FOR GREAT HAIR


Tundub, et alati on mu lugejatele meeldinud natuke ''hair talk'i''. Niisiis, here's some!

Olen vahepeal end sidunud ühe laheda projektiga, mille on loonud ghd (good hair day). Ilmselt on paljud teist tuttavad selle brändi parimate(ma mõtlen tõesti parimate)sirgendajatega selle maamuna peal(Räägin nendest lähemalt SIIN, SIIN ja SIIN ). Nüüd on nad välja tulnud sellise laheda ideega nagu soengumenüü. See kujutab endas veebilehte, kus juuksurit külastaval kliendil on võimalik nö menüüst endale sobiv soeng tellida. Asjaga saab lähemalt tutvust teha SIIN! Ka mina olin ühe soengu modelliks ja ilmselt leiate sealt veelgi endale tuttavaid nägusi. Peatun selle projekti teemal varsti natuke rohkem. :)


Siin postituses tahan aga hoopis keskenduda ühele iiimeeelisele juuksehooldusvahendile, mis on kõigile kättesaadav ja kodus kasutatav. Toode, millest ma kohe lähemalt räägin, kannab nime ghd Split End Therapy, mis niisutab ja kinnitab katkised juukseotsad ning teeb juuksed tunduvalt pehmemaks ja paremini käsitletavaks. See sarnaneb väga keratiinhooldusele, aga vahe on selles, et seda saab iga üks ise kodus teha. Vaja läheb vaid sirgendajat, mille abil toode ektiviseerida.

Minu juustel viidi hooldus läbi salongis ja nüüd, paar nädalat hiljem on mu juuksed ikka veel SELLE hooldustoote mõju all.  Aina enam olen ma täielikult ghd usku. 

Lisaks sellele tootele, kasutan ma igapäevaselt veel kahte väga-väga head toodet, mis võiks kõikidel neidudel kodus olemas olla. Esimene on siis spray, millega sinu lokikesed püsivad peas igavesti ja ilma lakita. Teine toode on sirgendamisel kasutatav kreem, mis hoiab absoluutselt kõik juuksetüübid iga ilmaga sirged. Ulme, eks? 


Keskel on näha Split End Therapy before & after pildid.

5 comments:

  1. Anonymous5/15/2016

    Kas värvid varsti jälle halliks? Seee oleks nii lahe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmselt mitte. See oli päris hull kahju juustele.. :/

      Delete
    2. Anonymous5/17/2016

      Aga kuidas sul see kahjustas?

      Delete
  2. Anonymous5/17/2016

    Kas teed raha eest fotoshuute ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teen, soovi korral kirjuta itipjarve@gmail.com :)

      Delete

COMMENT