Pages

Jun 11, 2016

Q&A 1/2

Mul on hea meel, et juba on minu eelmise küsimuste postituse alla tulnud nii palju küsimusi! Kui on veel mõni küsimusemõte, lisa see julgesti veel sinna alla - teine osa on tulekul! :)
Võimalik, et mõned küsimused jätan esialgu vahele ka.

Küsimused on sellises järjekorras, nagu need minuni jõudsid, et mul oleks natuke kergem jälgida, mis juba vastatud sai.


  • Mis hinded sul kooliajal olid?
Koolis olid mu hinded seinast seina. Nelja-viieline olin minuteada ainult seitsmendas klassis ( kui ma õigesti mäletan ). Mul olid alati oma lemmikained/teemad ja ülejäänud, mis huvi ei pakkunud, jäi minu tähelepanuta. :D

  • Milliseid Eesti blogisi sa jälgid?
Vaatan alati suure huviga kõikide sõprade ja tuttavate blogisi ja elan nende tegemistele kaasa! :)

  • Kas saad tihti sponsoritelt asju tasuta?
Ma ei tahaks blogikoostööd nimetada asjade tasuta saamiseks - iga pildi ja postituse taga on päris suur töö ja vaev. Kingitused on tulnud samuti ju eelnenud töö tõttu.
  • Milliseid tooteid kasutad meigipõhja tegemiseks?
Olen proovinud nii-nii palju erinevaid tooteid ja lõppude lõpuks on minu lemmikuks välja kujunenud Fit me jumestuskreem - see ei tõmba kusagilt otsast mu naerukurrukeste sisse. Peale kannan seda alati Beautyblenderiga. Suvel mingisugust aluskreemi ei kasuta ja nende hulgas kindlat lemmikut ei ole ka. Kinnitan jumeka tolmpuudriga. Lisaks kontuurin näo MAC'i kontuuriva puudriga toonis Harmony.

  • Kas sul on kindel toitumis- ja treeningkava?
Ei ole. Olen end lihtsalt toitumise kohapealt harinud ja tean, mida millal ja kuidas sööma peab. Trennikohapealt on samuti omad rutiinid välja kujunenud. :)

  • Milliseid töötlusprogramme kasutad?
Kasutan Adobe photoshop'i, Adobe Lightroomi ja Photoscape'i.

  • Millised meigitooted on su lemmikud?
MAC'i kontuurimispuuder Harmony on haiiiige toode ja ma ei suuda selleta olla. Rimmeli kulmupliiats on minu täielik lemmik ja veel ei suudaks ma enam elada oma Urban Decay NUDES lauvärvi paletita.
  • Kui pikk sa oled?
Olen 170 cm pikk. :)

  • Kas sa tahaksid olla pikem/lühem?
Praegu olen ma täpselt rahul oma pikkusega! Kui ma mõni aeg tagasi elasin koos Grete ja ühe modellineiu Adelinega, tundsin end tihti oma pikkuse tõttu halvasti. Olin nende kõrval pisike jupats. :D

  • Kas sa oled kunagi tahtnud saada modelliks?
Jah! :D Olin siis kusagil 12-aastane, kui unistasin modellikarjäärist.

  • Miks ei ole kunagi teinud vlog'e?
Olen ikka! :)
  • Kui tihti saad halvustavaid kirju?
Vahest juhtub ette, aga juba ammu ei ole need mulle suureks mõjutuseks olnud. Mõned on naljakad, mõned õpetavad ja muudavad paremaks.

  • Kuidas sa oma näonahka hooldad?
Igapäevaselt? Hmm.. pesen õhtul meigi näost maha. Korra nädalas koorin happelise koorijaga. :)

  • Kuidas sa jõudsid sinna, kus sa praegu oled?
Ma ei oska midagi eriti praegu välja tuua.. olen tundnud kirge selle vastu, mis ma teen ja sedasi see läheb. Kuulasin just ühe targa mehe juttu, mis motiveeris ja pani kogu sellest karjääriasjast paremini aru saama. Soovitan seda kõigiiile! Panen selle siia ka. Soovitan seda eriti neile, kes veel päris täpselt ei tea, mida nad elult tahvad.
Lingi leiad SIIT! ( kuula kindlasti kõik osad ära)

  • Kas sul oli kunagi hirm kaamerate ees?
Fotokaamerad- ei. Või tegelikult, ma kardan inimeste kaameraid, kes valimatult pilte avaldavad seega ma võõraste kaamerate ette meelsasti ei jääks. Ka tahan ma fotograafist sõprade kaamerast materjali läbi scrollida, enne kui oleme pildistamisega ühele poole saanud ja laiali läinud. Filmikaamerad - jah, senini on. Ma töötan selle kallal. :D

  • Kas sa tahaksid tulevikus elada välismaal?
Mõnda aega kindlasti. Aga viimase aasta jooksul olen enda jaoks avastanud ka Eesti ilu. :)

  • Millal ja miks alustasid trenniga ning mis sind motiveeris?
Trenniga tegin algust umbes 8 kuud tagasi ja selleks motiveeris mind minu poissõber, kes oli terve oma elu trenni ja jõusaaliga tegelenud. Ma ei tahtnud ta kõrval mingi makaron olla. :D


  • Kes on sinu elu kõige rohkem mõjutanud inimesed?
Ma olen tänulik väga paljudele headele ja halbadele suhetele minu elus. Ma nagu täiega mõistan nüüd, miks oli vajalik teatud inimeste minu ellu tulemine.Ka nende, kes tõid ainult halbu emotsioone kaasa. Saan nüüd aru, et need halvad suhted õpetasid mind ja muutsid mind ennast paremaks inimeseks. :)

  •  Mis sind motiveerib?

Head ja suured ideed, hea muusika, positiivsed inimesed, huvitavad paigad :)

  • Mis on sinu kirg?
See on väga hea küsimus. Ma arvan, et ma ei ole ise selle vastuseni jõudnud. Tean seda, et mulle meeldib ilu luua. Praegu meeldib seda teha näiteks läbi fotode/blogi aga ka mu praegueks tööks on nn si*ast saia tegemine.

  • Kas sa plaanid lähiajal tatoveeringuid juurde teha?
OOO! Jaa! Ehk järgmisel nädalal? :O :D


That's it for today! :)

6 comments:

  1. Anonymous6/11/2016

    Palju õnnnnneee! Parim moeblogi 2016 :) Miks sa kohal ei käinud?

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/12/2016

    Sa oled nii tore ja positiivne inimene! Väga mõnus oli su vastuseid lugeda!!!! :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/12/2016

    Hei! Olen uus su blogis (Go-go parim moeblogi!!) ja kuna plaan soetada endale kaamera ja su pilte nähes oli mu emotsioon VAUUU!! siis mis kaamerat kasutad (+objektiiv) ? :) Aitäh

    ReplyDelete
  4. Anonymous6/12/2016

    Väga huvitaks, et mis tööd sa täpsemalt hetkel teed? :) Ja palju õnne parima moeblogi esikoha puhul 😊

    ReplyDelete
  5. Anonymous6/13/2016

    Miks pole kuskil maininud isegi eesti blogiauhindade võitu? Sinna sai kandideerida ju vaid ise regades, et kas häbened seda või ei taha sellega seotud olla? Sest sa pole isegi enda poolt hääletajaid tänanud...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eile oli üks väga kiire päev ja ei jõudnudki veel kõiki oma lugejaid tänada! :) Lisaks ilmselt ikka said ka teised sind listi panna kuna avastasin end üks hetk hääletuslistist ja pealekauba spordiblogijate kategooria alt ( Mille lasin ümber muuta, kuna pean end jätkuvalt ikka moeblogijaks) :) Nüüd sai tänu igatahes avaldatud. Loomulikult on mul väga hea meel!

      Delete

COMMENT