Pages

Jun 12, 2016

SURF

Ma ei tea kust alustada!

Mul on juba mitmeid aastaid peas olnud väike list ''things to do before I die''. Üks nendest asjadest selles mitte väga pikas (kuid kindlasti täienevas) listis on algusest peale olnud surfama õppimine.

Mõned kuud tagasi võttis minuga ühendust Surfilaager ja jagas minuga ideed osaleda surfivõistlusel, kus mitmed coolid näod panevad kõik oma osavuse mängu ja õpivad mõne nädalaga windsurfingu piisavalt selgeks ja siis võistlevad omavahel Surfilaagris toimuvad Kanes Surf Challengil!

Täna, 12.juunil oli minu esimene surfitund! Kui alguses ei saanud väga vedama, siis lõpp tuli vägaa ilus! Olen täiega rahul! Enne veel, kui Pirita surfiklubisse oma suuna seadsime, hüppasime läbi kalipso.ee pisikesest ''showroomist'' , kust sasin endale täpselt sobiva kalipso. Täna oli rannas ikka korralik talv ja selleta oleks surfamine päris rets olnud.

Trenn oli hull, käed ja jalad annavad nüüd küll korralikult tunda. :)

Today was my first day learning how to  windsurf! It's part of this years surf camp, where some known faces will challenge each other and their new skill in Kanes Surf Challenge! I'm super exited about it! :) I think I did pretty good today!

Hoian teid ka edaspidi kindlasti asjaga kursis! Siin on mõned pildid tänasest:
Pildid : Raido Prosa

No comments:

Post a Comment

COMMENT