Pages

Jul 15, 2016

SUNSETS

Eile öösel jõudsime omadega Bergeni lähistele. Trippisime mööda kitsaid mägiseid teid ja suutsime selle ülesmäge sõitmisega auto päris korralikult kärssama ajada. :D See vaade, mis sealt avanes.. Päike hakkas just loojuma mägede taha. Ma polnud kunagi varem midagi nii ilusat näinud. Eile sai päris korralikult ikka neid rõõmupisaraid valatud. :D

Öösel hilja jõudsime Bergenisse. Need pisikesed majakesed ja tuled.. issand. Raido lubas, et Viljandi mägi on selle kõrval kökimöki. :D Haha, tal oli õigus.

Paari tunni pärast sõidame Sotra saarele Bergenis. Nimelt elab seal minu Norra ''vanaisa''. Ta pole tegelikult mu päris vanaisa, aga oleme teda õega terve elu nii kutsunud. Mu ema käis juba noorena siin tal külas ja pärast seda oleme ka terve meie elu jõulukaarte ja pakikesi vahetanud. Vahepeal käis ta ka Eestis külas. Nüüd näen teda üle 15-aasta uuesti! Seega elame nüüd paar päeva täiesti kohaliku kultuuri kombel kohalikus peres. Nii äge on mõelda, et mu ema käis viimati tal külas täpselt minu vanusena. 


Never seen a sunset like this. Can't even give it all to you through these pictures. :) Did my best tho.

No comments:

Post a Comment

COMMENT