Pages

Jul 9, 2016

SURFILAAGER

Eile olin ma päris-päris kindel, et minu osalemine surfilaagris Kanes surf challengil jääb ära, kuna mu põlved jonnisid juba kolmandat päeva järjest. Eile hilisõhtul mõtlesime Raidoga veel Tartus väikese jalutuskäigu teha ja siis tundus, et asi on pisut parem kui varem. Niisiis panime hommikul asjad kokku ja hakkasime Roosta poole liikuma. Täna sai koos muu trippimisega veidi üle 700km maha sõidetud, aga kõik oli seda väärt. :) Käisime peale surfilaagrit ka Paldiski pangal päikese loojumist nautimas.

Surfivõistlusel läks hästi - jäin elama ja lõpetasin raja. Tore neljas ( ehk siis viimane kuna Getter pidi katkestama ja Mart ei jõudnud kohale ) koht tuli mulle. :D Lavahirm võttis põlvedest korralikult nõrgaks ja rajal olles enam väga ei tajunud üldse kuidas midagi tehti. Sõimasin lihtsalt oma surfitreenerit, et ta mulle kiiresti uusi juhtnööre ütleks. Ajul täielik freeze. AGA, lõpp hea kõik hea! :)

Juba täna õhtul ja homme pakime Raidoga oma asju juba Norra roadtripi jaoks! Oh yes, it's finally here! :) Loodan, et me peale asjade kokku saamist ikka ise ka autosse ära mahume.


Some snapshots from today at surf camp!

1 comment:

  1. Anonymous7/13/2016

    Kas sa ei saaks panna blogisse seda et postituse all näitab mitu kommentaari on? Alati peab postituse lahti tegema :)

    ReplyDelete

COMMENT