Pages

Aug 21, 2016

MIDSUMMER TAN

Olen viimasel ajal testinud hullult häid erinevaid tännereid selle ilusa suvise jume hoidmiseks ja säilitamiseks. Kui aus olla, siis sel suvel ma õieti päevitama ei jõudnudki- piltidel olev ''päevitus'' põhineb enamjaolt nendel headel vahenditel. Ooohjees how easy is that?

Seekord otsustasin proovida Vita Liberata kuni kolm nädalat kestvat isepruunistavat vahtu. Selle toon on pisut punakam kui teistel tanneritel, aga suurt vahet pealekandes näha ei ole. Lisaks tundub ta olevat veel eriti lõhnavaba! Minu uus lemmik on tellitud Tantan.ee lehelt. Lisaks otustasin seekord ka kergema isepruunistava losiooni kasuks, et oma päevitust kiiresti värskendada. Testisin järgi ja ka kohe peale kasutamist riidesse pannes jäävad need puhtaks. Sooo gooood!!

I've tried some crazy good tanning stuff lately and now I found my new favorite! This is Vita Liberata tanner that stays on for up to three weeks! It has slightly different tone from other VL tanners and even less smell than any other. I got it from Tantan.ee webstore. Also I decided to try out VL slightly tanning lotion to refresh my summery body. It's really good and quick - you can wear everything right after you apply it. 

No comments:

Post a Comment

COMMENT