Pages

Oct 3, 2016

FLOW RANDOMS


Kas te teadsite, et ma elasin paar aastat tagasi Helsingis? Tegelikult sain ma seal elada ainult paar kuud, kuid sellest piisas, et täielikult ära armuda! Juba selle praeguse nädala jooksul on mul vist kümneid kordi pähe tulnud häid mälestus, mis on seotud selle kohaga. Esimesena meenuvad mulle muidugi avatumad inimesed, positiivne vibe, hea stiilitunnetusega inimesed, Helsingi coolid söögikohad ja Soome disain. Ma olen vist ka üks vähestest, kellele väga-väga meeldib ka Soome keel ( mul on mingid mõnusad mälestused lapsepõlvest, kui ma vaatasin YLE telekanalist jõulusaateid ). 
Igatahes - kogu selle jutu point on see, et iga lahe üritus Helsingis toob kõik selle hea minujaoks kokku. Nii oli ka selle aasta Flow festival üks mõnus asi, kus sai see aasta ära käidud. Tuli hull tuju siia veel snapshote jagada.Did you know that about two years ago I lived in Helsinki? Actually I lived there for few months but it was all I needed to fell in love with this place. Couple of snapshots from Flow.

No comments:

Post a Comment

COMMENT