Pages

Nov 20, 2016

HAPPY

Viimasel ajal on tunne, nagu tahaks endaga läbi viia mingeid muudatusi. Näiteks olen hakanud rohkem hindama pigem naturaalsemat välimust - tahan hullult, et mul oleks sellised loomulikumad põhjamaised heledad juuksed. Lisaks olen ma nädala sees hakanud kandma umbes kaks korda vähem meiki, mis on minupuhul big thing. Ja nii hea on olla! 


Eile käisin esimesel juuksurisessioonil Cäroly juures Helen Heinroosi salongis. Saime mu süsimustad juuksed heledamaks pruuniks ja juukseotsad juba päris heledaks. Lisaks tegime juukselõikuse ja lasin maha võtta kõik hallide juuste ajast jäänud katkiste juuste osa. Nüüd on alles ainult terved ja tugevad juuksed. Lisaks on plaan minna heledaks tasa ja targu, et võimalikult vähe juukseid kahjustada. Ma olen niiii hullult põnevil ja tean, et blondid lühikesed juuksed on täiega minu teema. Mul ju loomulikult on ka päris heledad juuksed. :) 


Muide, eelmine nädal tegin algust ka ühe pisikese tunneli venitamisega paremasse kõrva. Mul on mingi naljakas visioon, et üks pisike 8mm kuldne tunnel vasakus kõrvas on midagi, mis mul täpselt puudu on. :D

I feel like I really need to go through some changes. For example, I am craving for this natural northern look - I want to have blonde hair. I also started to wear a lot less makeup on weekdays and it feels sooo amazing. I really feel like myself and I feel a lot happier as well.

So I had my first hairdresser session yesterday and I already cut of my broken ends. Also, I got my black hair into dark brown. Yay! :) This process takes some time of course.


I'm wearing:

 Jacket - Cheap Monday ( here )    /    Shirt - Cheap Monday ( here )    /    Beanie - Cheap Monday ( here )


2 comments:

COMMENT