Instagram feed:

Pages

11/13/16

LOVE YOUR BODY

Favourite winter essentials!

Parema enestunde nimel on lisandunud sellel talvel minu ellu kaks asja - esiteks superfood blend, et mu keha tunneks end sisemiselt paremini ja rohkem energiat täis. Juba umbes kuu aega tagasi tegin ma suurema ostutiiru ka ühes ökopes, kus sain lisaks muudele toiduainetele ka oma toidulauale maca pulbri, mis seni on ka üks mu lemmikutest supertoitudest. Ilmselt need uued segud lähevad praegustele lemmikutele lisaks.

Väliselt midagi, mis annab mulle ideaalse suvise jume. Tantan.ee veebilehelt jõudsid minuni uus kotike minu LEMMMIK isepruunistavate toodetega. Eile õhtul panin ühe nendest vahtudes endale peale ja ärkasin hommikul üles nagu oleks kuu aega päikese all puhanud. :D Mõnuus! Vita Liberata tooted on täiesti lõhnavabad ja töötavad super hästi! Kindaga peale kandes on ''vead'' mininaalsed (kui neid üldse on). Ükski teise isepruunistaja bränd pole minu silmis nende toodetele veel ära teinud. :)


Two new things in my life totally worth sharing with you. First of them - I'm starting my new week 
with better body and full of new energy. It makes me feel more motivated and I really want to feel good and healthy more than ever before!

For the other thing - I think that a good tan gives you that healthy glow sooo as long as it's cold and snowy outside, I am just going to use my FAVOURITE tanning products from Vita Liberata. I ordered mine from Tantan.ee

2 comments:

  1. Ma vaatan su pilte ja lihtsalt ei mõista, kuidas need isepruunistavad vahud sind nii pruuniks teevad. Kasutan ka sama brändi tooteid toonis dark.. ja olen pärast kasutust heal juhul sellises keskmises toonis. Võib olla ma lihtsalt kasutan liiat vähe toodet korraga... Huvitav oleks teada, mitu pumpa sa ühele käele või jalale näiteks paned?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näiteks kasutan ühele jalale kokku 3-4 pumbatäit. Kätele mõlemale 2 :)

      Delete

Search:

Archive:

Follow along: