Pages

Nov 24, 2016

WINTER HAIRCARE

Viimased kuu aega olen proovinud oma juuste peal Biozelli tootesarja. Tegemist on Soome juuksehooldus-toodete brändiga. Seni olen igatahes asjaga väga rahul - kuna shampoon on sügavpuhastav siis saan juustest kõik stiliseerimisest jäänud jäägid välja. Ohhyes! Ma ei tea kas kõik teevad nii, aga viimasel ajal pesen oma pea kaks korda läbi enne palsamit. Kuidagi hoopis puhtamad ja pehmemad on juuksed pärast.

Imelik on see, et alati kui ma poodides ükskõik mida oma korvi valin, eelistan ma Skandinaaviast pärit tooteid. Ma ei teagi, kuidas see nii on kujunendud. Igatahes see tootesari võib küll minu juuste eest ka edaspidi hoolt kanda. :)

Kui ma oma kiharad blondiks olen saanud, hakkan kindlalt testima vahetevahel ka erinevaid värvishampoone. Biozellil on minuteada ka päris palju erinevaid ägedaid toone.

So at the moment I am trying out new haircare products from Biozell. This is Finnish haircare brand that I've used for a month now and I am really happy with it. The best part of these products is that my hair is actually super clean after using- it get's all hair styling products out of my hair. Feeling super clean and soft afterwards. 

It's so weird that I always prefer Scandinavian products while shopping anything. So this is a product that may stay in my shopping list for longer period of time. :)
This post was sponsored by Biozell. 

No comments:

Post a Comment

COMMENT