Pages

Dec 27, 2016

MY 2016

See aasta oli IMELINE! Ma õppisin ja nägin nii palju! See on täiesti uskumatu, kuidas minu enese jaoks on see aasta välja kujunenud, kui palju sain ma teha asju, mida ammu juba olin tahtnud. Kui palju ma sain pihta sellele, kuidas kõik minu ümber toimub. :) Olen täiesti kindel, et aasta 2016 oli minu jaoks õppimise aasta ja 2017 saan vaikselt juba neid vilju hakata noppima. Muidugi loodan, et õpin kogu aeg midagi uut juurde. Siin on mõned minu lemmik-hetked ja päevad sellest aastast. Kui blogi sai sel aastal tavalisest vähem tähelepanu, tean,  et blogimine on jätkuvalt minu jaoks üks olulisemaid asju ja jätkan sellega uuel aastal täisvõimusel. Lisaks olen nüüd ka ametlikult firmaomanik. I'm sooooo damn exited! 

Selle aasta ühed ägedaimad mälestused on muidugi Norra ja Saaremaa tripid, aga ka üleüldse terve Eesti läbi kammimine ja haigelt ilusate kohtade nägemine. Lisaks surfama õppimine - see oli üks (seni) kolmest asjast mis oli mu ''things to do before I die'' listis. See list saab varsti omale tublisti lisa. :D Sain esimest korda elus hobusega ratsutada ( haha ) ja osalesin suures Sportlandi kevadkampaanias, mis oli päris põnev. :D Lisaks veel palju ägedaid koostöid ja projekte, mis tegid elu veel põnevamaks.

Aasta parima ostu tiitel läheb ilmselt mu lainurgale, mis oli kindla peale parim otsus. :D Ootasin seda tibukest oma ellu päris mitu aastat. Tegin sellel aastal ka palju sporti ja õppisin toitumise kohta. Sain näha, kui kerge on tervendada oma keha vaid õige toitumisega. Megalahe!THIS YEAR WAS AMAZING! It was full of learning and finding myself. I am so happy about every small thing happening around me and I know that my 2017 will be kind of like enjoying what I have worked for throughout this year. 

7 comments:

 1. Nii ilusad pildid! Võib küsida, mis lainurka sa kasutad? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sweet thanks! :) Kasutan Tamron 15-30mm f/2.8 objektiivi.

   Delete
 2. Anonymous12/27/2016

  Millega Su firma tegelema hakkab? :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous12/28/2016

  Võiksid teha eraldi postituse sellest, mida õppisid (eneseareng, toitumine,raamatusoovitused jne). Oleks väga huvitav lugeda :)

  ReplyDelete

COMMENT